Η κόκκινη ομάδα ήταν αυτή που στο επεισόδιο της Τετάρτης (22/2) κέρδισε για άλλη μία φορά το έπαθλο επικοινωνίας στο Survivor All Star και τα μέλη της θα έχουν την ευκαιρία να δεχθούν μηνύματα από αγαπημένα τους πρόσωπα. Ωστόσο στην περίπτωση του Μάριου Πρίαμου, ο Γιώργος Λιανός έκανε μία εξαίρεση για παν ενδεχόμενο και τον ενημέρωσε πως έχει σταλεί μήνυμα από την Καρολίνα Καλύβα.

«Θέλω να συμπληρώσω κάτι και να απευθυνθώ προσωπικά προς τον Μάριο. Μάριε, επειδή αρκετός κόσμος έχει στείλει μηνύματα από την Ελλάδα, είμαι υποχρεωμένος να σου πω κι αυτό είναι αυστηρά προσωπικό σου θέμα, ότι έχει σταλεί ένα μήνυμα από την Καρολίνα. Αυτό είναι στην διακριτική σου ευχέρεια, αν θέλεις να το ακούσεις ή όχι. Θα σου δώσουμε χρόνο να το σκεφτείς κι όταν φτάσουμε στον χώρο επικοινωνίας, ανακοινώνεις την απόφασή σου και πράττεις αναλόγως» είπε ο Γιώργος Λιανός στο Survivor.

Στο άκουσμα των λεγομένων του παρουσιαστή, η κάμερα εστίασε και στην Ελευθερία Ελευθερίου, η οποία φάνηκε ενοχλημένη και γύρισε το κεφάλι της από την άλλη μεριά.

Στην συνέχεια στο κιου της ανέφερε πως της έκανε εντύπωση που έστειλε μήνυμα ενώ γνωρίζει ότι είναι η ίδια μέσα στο Survivor, δήλωσε ότι ο Μάριος πρέπει να ακούσει το μήνυμα αν το θέλει και ότι είναι και η ίδια περίεργη να ακούσει το περιεχόμενο του μηνύματος. «Παραξενεύτηκα με την Καρολίνα, είμαι περίεργη να δω τι θα πει στο ηχητικό» δηλώνει μεταξύ άλλων.

Βέβαια, ο Μάριος δήλωσε προβληματισμένος κι ότι θα ήθελε να μείνει εκτός παιχνιδιού το προσωπικό τους κομμάτι. Έστειλε δε, μήνυμα στην Καρολίνα να αφήσει στην άκρη τα προσωπικά τους γιατί… πιέζεται. «Θέλω να παρακαλέσω την Καρολίνα να αφήσουμε στην άκρη τα προσωπικά μας αυτή τη στιγμή» αναφέρει χαρακτηριστικά.