Στο τέλος της έφτασε η σειρά φαινόμενο του Ant1 Άγριες Μέλισσες. Μετά από τρεις σεζόν καθηλωτικών εξελίξεων, οι κάτοικοι του Διαφανίου βρήκαν ο κάθε ένας τη δικαίωση που του άξιζε για τα όσα είχε πράξει ή υποστεί.

Το φινάλε των Άγριων Μελισσών βάφτηκε με αίμα και οι θάνατοι πολλοί…

Ο Δούκας Σεβαστός έπεσε νεκρός σε μια πράξη αυτοθυσίας αφού έσωσε την Λενιώ και το μωρό της από το μένος του Ακύλα.

Ο Μελέτης πήρε εκδίκηση για το θάνατο του θείου του αφού σκότωσε τον Ακύλα και στην συνέχεια παραδόθηκε και παραδέχθηκε όλα τα εγκλήματα που έχει διαπράξει με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στο εκτελεστικό απόσπασμα.

Η Μυρσίνη, μόλις έμαθε το θάνατο του Δούκα καταρρακώθηκε και λίγη ώρα μετά έπαθε εγκεφαλικό το οποίο την έστειλε στο νοσοκομείο χωρίς να έχει επαφή με το περιβάλλον και αφήνοντας της βυθισμένη στην σιωπή.

Η λύτρωση για τη Μυρσίνη ήρθε χρόνια αργότερα και σε αυτή την οδήγησε η Θεοδοσία,η γυναίκα του Λάμπρου που είχε οδηγηθεί στο θάνατο έπειτα από εντολή εκείνης.

Η Μυρσίνη «είδε» τη Θεοδοσία στο νοσοκομείο. «Νομίζεις ότι επειδή σε συγχώρησαν τα παιδιά σου, απαλλάχτηκες από τις αμαρτίες σου. Δεν μετάνιωσες, δεν ζήτησες μια συγνώμη» τόνισε, μέσα σε όλα, η Θεοδοσία σε μια από τις «εμφανίσεις» μπροστά στη Μυρσίνη. «Μόνο ο εαυτός σου ήταν πάντα πάνω απ’ όλα και για αυτό θα καείς στην κόλαση! Εγώ θα σε στείλω εκεί» της είπε.

«Θέλω να δω τον άνδρα μου, κουράστηκα. Δεν αντέχω άλλο μακριά του» είπε η κουρασμένη Μυρσίνη και άφησε την τελευταία της πνοή ενώ στο επόμενο πλάνο, η Θεοδοσία την «πήρε» μαζί της.

Στην επόμενη σκηνή, το σπίτι των Σεβαστών είναι γεμάτο κόσμο που χορεύει και η ευχάριστη διάθεση περισσεύει.

Ο Δούκας Σεβαστός εμφανίστηκε και πήρε αγκαλιά την «αρχόντισσα» του όπως την αποκάλεσε και άρχισαν να χορεύουν ενωμένοι ξανά.

Η ερμηνεία της Κατερίνας Διδασκάλου αποθεώθηκε και ύμνοι γέμισαν το twitter για την ηθοποιό.

https://twitter.com/plittaina/status/1545144705670942721?s=20&t=yWJJleOsGmwyxV1wCfqymQ