Στο τελευταίο επεισόδιο των Άγριων Μελισσών το οποίο προβάλλεται αυτή την ώρα μέσα από την συχνότητα του Ant1, οι εξελίξεις είναι γρήγορες και καθηλωτικές. Ο Δούκας Σεβαστός (Λεωνίδας Κακούρης) τα έβαλε με όλους τους ανθρώπους τους Ακύλα Μεγαρίτη (Αιμίλιου Χειλάκη) προκειμένου να σώσει την Ελένη Σταμίρη (Μαρία Κίτσου) την οποία είχε βοηθήσει να γεννήσει λίγη ώρα πριν.

Ο Δούκας εξιλεώθηκε στα μάτια της Λενιώς με τη θυσία του. Οι γιοι του και ο ανιψιός του, Μελέτης, βρήκαν την ερημική αποθήκη που έγινε το κακό και τον πρόλαβαν πριν αφήσει την τελευταία του πνοή.

Στα χέρια τους ξεψύχησε ο Δούκας Σεβαστός ενώ στην συνέχεια βρέθηκαν στο αρχοντικό όπου έπρεπε να ανακοινώσουν στην Μυρσίνη το θάνατό του.

Το βλέμμα της Μυρσίνης όταν αντίκρισε τους γιους της, λερωμένους με αίματα φανέρωσε πως κατάλαβε το κακό που είχε χτυπήσει την πόρτα του σπιτιού της αλλά δεν ήθελε να το δεχθεί μέχρι να το ακούσει από το στόμα του Νικηφόρου.

Η Κατερίνα Διδασκάλου, στο ρόλο της Μυρσίνης, γι’ άλλη μια φορά αποθεώθηκε από τους τηλεθεατές και τους χρήστες του twitter για τις υποκριτικές της ικανότητες αφού ο θρήνος της έμοιαζε αληθινός.