Με πολύ αίμα έχει βαφτεί το τελευταίο επεισόδιο των Άγριων Μελισσών το οποίο προβάλλεται από τις 21:00 στον Ant1. Ένας από τους πιο σκληρούς χαρακτήρες της σειράς, ο Μελέτης, οδηγήθηκε στο εκτελεστικό απόσπασμα και ακόμα και αυτοί που στις τρεις σεζόν της σειράς, ευχόντουσαν το θάνατό του, δάκρυσαν.

Ο Μελέτης, τον οποίο υποδύθηκε ο Γιώργος Γεροντιδάκης,πήρε εκδίκηση για το θάνατο του θείου του Δούκα Σεβαστού, σκοτώνοντας τον Ακύλα.

Στην συνέχεια παραδόθηκε στον Προύσαλη και αποκάλυψε στον εισαγγελέα όλα τα εγκλήματα τα οποία είχε διαπράξει αφού ήθελε να εξιλεωθεί.

Η απόφαση του δικαστηρίου ήταν πως ο Μελέτης έπρεπε να οδηγηθεί στο εκτελεστικό απόσπασμα.
Κατά τη μεταφορά του, τα ξαδέρφια του, Λάμπρος, Νικηρόφορος και Κωνσταντής ήταν εκεί για τον αποχαιρετήσουν και να του δώσουν όση δύναμη γινόταν στα τελευταία του βήματα στη ζωή.

Τραγική φιγούρα ήταν η Πηνελόπη η οποία του εξομολογήθηκε πως η αντάμωση τους θα έρθει πολύ σύντομα με τον Μελέτη να προσπαθεί να της δώσει εκείνος δύναμη.

Αφού τους αποχαιρέτησε στάθηκε με θάρρος μπροστά στο εκτελεστικό απόσπασμα και ζήτησε να του αφαιρέσουν το κάλυμμα από το μάτι του αφού όπως είπε «μια ζωή τυφλός ήταν».

«Καλή αντάμωση μάνα, καλή αντάμωση Δούκα» ήταν τα τελευταία λόγια του ήταν τα τελευταία λόγια του Μελέτη και κοιτώντας τον ουρανό δέχθηκε την ποινή του και οδηγήθηκε στο θάνατο.

Οι χρήστες του twitter, δάκρυσαν και ακόμα και αυτοί που κάποτε ευχόντουσαν το θάνατό του ως τιμωρία για τα όσα είχε κάνει, δάκρυσαν ενώ αποθέωσαν την ερμηνεία του Γιώργου Γεροντιδάκη.

https://twitter.com/Kleiwwwww/status/1545142564755472391?s=20&t=3Ye_O3K45QvuV95CZfjq3A