Από το χέρι του γαμπρού του Μελέτη βρήκε το θάνατο ο Ακύλας στο τελευταίο επεισόδιο των Άγριων Μελισσών χαρίζοντας στο τηλεοπτικό κοινό δυνατές σκηνές. Ο Ακύλας, είχε βρει καταφύγιο σε μια ερημική αποθήκη, μη γνωρίζοντας πως στο υπόγειο κρυβόταν ο Δούκας με την Ελένη.

Μόλις το κλάμα του μωρού «πρόδωσε» τον Δούκα και την Ελένη, ο πρώτος αποφάσισε να θυσιαστεί για να σώσει τη μητέρα και το μωρό της.

Και τα κατάφερε…

Ο Δούκας σκοτώθηκε από τον Ακύλα και τους ανθρώπους του ενώ η Ελένη σώθηκε. Πριν αφήσει την τελευταία του πνοή, οι γιοι του Δούκα και ο ανιψιός του Μελέτης, τον βρήκαν να ψυχορραγεί.

Ο Δούκας ξεψύχησε στην αγκαλιά τους μπροστά στον συγκλονισμένο Μελέτη. Οι σκηνές που ακολούθησαν μαρτύρησαν πως ο Μελέτης το πρώτο πράγμα που σκέφτηκε ήταν να πάρει εκδίκηση για το θάνατο του Δούκα και αυτή η εκδίκηση ήταν να σκοτώσει τον Ακύλα.

Αμέσως έφυγε από την αποθήκη και εντόπισε τον Ακύλα σε μια ερημική τοποθεσία όπου και τον αποτελείωσε. «Επιτέλους το βούλωσες» ήταν η ατάκα που είπε πάνω από το πτώμα του Ακύλα Μεγαρίτη ενώ στην συνέχεια έδεσε τη σωρό στο άλογο και την έσυρε μέχρι το Διαφάνι όπου και παραδόθηκε στον Προύσαλη.

Γιώργος Γεροντιδάκης στον ρόλο του Μελέτη και Αιμίλιος Χειλάκης στον ρόλο του Ακύλα χάρισαν δυνατές σκηνές στο τηλεοπτικό κοινό.