Από την αρχή των Άγριων Μελισσών η Ελένη Σταμίρη είχε ιερό πόλεμο με τον Δούκα Σεβαστό. Η «Μπουμπουλίνα του Διαφανίου» από το πρώτο επεισόδιο των Άγριων Μελισσιών δεν δίσταζε να πάρει τη καραμπίνα της και να απειλήσει όποιον θεωρούσε εχθρό της ή εχθρό των αγαπημένων της προσώπων. Από την άλλη, ο Δούκας, ο ισχυρός άντρας του κάμπου, δεν δίσταζε να δίνει εντολή να βγει από τη μέση όποιος πίστευε ότι αποτελούσε εμπόδιο στα σχέδια του. Ανάμεσα τους και ο πατέρας της Ελένης, ο Γιώργης τον οποίο ο Δούκας δηλητηρίασε για να του πάρει τα χωράφια.

Επί τρεις τηλεοπτικές σεζόν, Δούκας και Ελένη χάρισαν στο τηλεοπτικό κοινό σκηνές γεμάτη ένταση και μίσος και από τις δυο πλευρές.

Το μίσος όμως, σε αυτό το τελευταίο επεισόδιο των Άγριων Μελισσών το οποίο προβάλλεται αυτήν την ώρα, αντικαταστάθηκε από την εξιλέωση.

Στο χθεσινό επεισόδιο, ο Δούκας (Λεωνίδας Κακούρης) ξεγέννησε την Ελένη (Μαρία Κίτσου) αφού οι δυο τους βρέθηκαν εγκλωβισμένοι σε ένα υπόγειο προκειμένου να γλιτώσουν από τη μανία του Ακύλα (Αιμίλιος Χειλάκης).

Στο αποψινό επεισόδιο, ο Ακύλας ακούει τα κλάματα του μωρού της Λενιώς και συνειδητοποιεί πού είναι κρυμμένοι οι δυο εχθροί του και αμέσως αρχίζουν οι πυροβολισμοί.

Τότε, ακούστηκε η ατάκα της Λενιώς στον Δούκα, που κανείς δεν περίμενε. «Στείλ’ τον στο διάολο Δούκα!» είπε η Λενιώ στον Δούκα και του έδωσε στα χέρια του, την καραμπίνα του Γιώργη και όπως ήταν φυσικό αυτή η συμμαχία αποθεώθηκε από τους χρήστες του twitter.