Γεμάτο εντάσεις είναι και το αποψινό επεισόδιο του Survivor αφού οι παίκτες, όσο πλησιάζουν προς το τέλος του reality θέλουν να επιβεβαιώσουν πως θα έχουν μια θέση στον τελικό.

Κόκκινοι και Μπλε έχουν μεταφερθεί στον στίβο μάχης όπου αγωνίζονται στον δεύτερο αγώνα ασυλίας. Και ενώ η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση, είναι η Ασημίνα Χατζηανδρέου, φαίνεται πως οι θαυμαστές του Survivor ξέρουν ήδη και τον δεύτερο.

Σύμφωνα με τα spoilers τα οποία διαβάζει και η δημοσιογράφος Μαρία Αντωνά, ο δεύτερος ο οποίος βγαίνει στον «τάκο» στο τέλος της βραδιάς, θα είναι ο σύντροφός της ο οποίος αγωνίζεται στους στίβους μάχης του Survivor, Άρης Σοϊλέδης.

Όπως φαίνεται και στο Instastory που δημοσίευσε, ο Άρης Σοϊλέδης θα βγει στον τάκο από τον Τάκη Καραγκούνια ο οποίος θα αναδειχθεί νικητής της δεύτερης ατομικής ασυλίας.

Οι δυο παίκτες, Τάκης και Άρης, δεν τα πάνε καλά και οι εντάσεις τους είναι πολλές. Οπότε αν ο Τάκης Καραγκούνιας κερδίσει την ατομική ασυλία είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα δώσει ως υποψήφιο προς αποχώρηση τον Άρη Σοϊλέδη.