Την υποψηφιότητα προς αποχώρηση από το Survivor της Ασημίνας Χατζηανδρέου συζητούσαν οι παίκτες κατά την επιστροφή τους στις καλύβες. Ο Απόστολος Ρουβάς τόνισε στην συμπαίκτρια του πως θεωρεί ότι άδικα βρέθηκε στον τάκο. Ενώ εκείνη εξέφρασε το παράπονο της πως όταν χρειαζόταν ψυχολογική υποστήριξη από τον Απόστολο Ρουβά, αυτός της τόνιζε πόσο έχουν μειωθεί οι αποδόσεις της στα αγωνίσματα.

«Την αλήθεια λέω Ασημίνα. Εγώ αυτό που λέω ότι κι αν συμβαίνει στην καλύβα με τους συμπαίκτες τους δεν πρέπει να σε επηρεάζει στον αγώνα» της τόνισε ο Απόστολος Ρουβάς.

«Συμφωνώ μαζί σου. Από εκεί και έπειτα δεν έχω κανέναν πρόβλημα με τη υποψηφιότητα μου» αρκέστηκε να πει η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Λίγο πιο πέρα, υπήρχε κι άλλος αναβρασμός. Αυτή τη φορά οι πρωταγωνιστές ήταν ο Άρης Σοϊλέδης κι ο Σπύρος Μαρτίκας. «Με εκθέτεις ότι αλλάζω απόψεις» είπε σε έντονο ύφος ο φαρμακοποιός στον ποδοσφαιριστή με τον τελευταίο να τονίζει πως: «Μα αλλάζεις!».

Την επόμενη ημέρα, το κλίμα στην παραλία του Survivor παρέμεινε μουδιασμένο. «Άκουσα την Ασημίνα να υπονοεί ότι συμμετείχα στην ψηφοφορία των κόκκινων. Δεν έχω καμία σχέση. Η ομάδα της ψήφισε γιατί είναι αδύναμη αγωνιστικά, μετά τον τραυματισμό της είναι αδύναμη και το είπε και η ίδια» σχολίασε ο Άρης Σοϊλέδης στην κάμερα του Survivor.

Ενώ από την πλευρά της η Ασημίνα Χατζηανδρέου τόνισε πως: «Εκείνος παίρνει άτομα μαζί του στο δάσος και τους πιπιλάει το μυαλό».