Καυγάδες, αλλά και κλάματα είχαμε από την αρχή του επεισοδίου της Παρασκευής (12/11) στο The Bachelor. Η Γιώτα άφησε να εννοηθεί ότι στο ραντεβού τους ο Αλέξης της εκμυστηρεύτηκε ότι είναι ερωτευμένος μαζί της, αλλά τα κορίτσια δεν την πίστεψαν και ο ίδιος ο «Εργένης» στην προσωπική του συνέντευξη την… άδειασε. δηλώσεις του

Έτσι, λοιπόν, μετά την οργή των κοριτσιών, με την Άννα να ξεσπάει λέγοντάς της ότι ο Αλέξης Παππάς δεν είναι ερωτευμένος μαζί της, στο χθεσινό επεισόδιο, η Γιώτα προσπαθούσε να εκφράσει το παράπονό της στην Ιζαμπέλα πως οι υπόλοιπες κοπέλες παρερμήνευσαν τα όσα είπε στην βίλα καθώς ο Αλέξης Παππάς δεν δέχτηκε ότι της είχε πει πως είναι ερωτευμένος μαζί της.

Η Γιώτα της πέταξε την σπόντα πως πίστευε ότι η Ιζαμπέλα θα την καταλάβαινε και θα έπαιρνε το μέρος της, με την δεύτερη να της απαντά χαρακτηριστικά πως: «Είμαι εδώ για τον Αλέξη όχι για να πάρω το μέρος σου».

Όλες θέλουν χρόνο με τον Αλέξη και όταν μία κοπέλα σταθεί εμπόδιο σε αυτό, τότε αρχίζει το…γλέντι.

Η στεναχωρημένη Γιώτα ζήτησε έπειτα από τον μπάτσελορ να μιλήσουν, κάτι το οποίο έφερε δυσαρέσκεια και ειρωνικό χειροκρότημα στα υπόλοιπα κορίτσια αφού θεώρησαν πως το έκανε επίτηδες. Μόλις επέστρεψε από το τετ α τετ με τον Αλέξη, «έπεσαν» όλες πάνω της.

Ο άγριος καυγάς που ξέσπασε ανάμεσα στις νεαρές κοπέλες έκαναν τον μπάτσελορ να φύγει.

Τι συνέβη και ήταν απαρηγόρητες οι παίκτριες του The Bachelor;

Και από τους καυγάδες περάσαμε στα δάκρυα. Δάκρυα που δεν αφορούσαν βεβαίως κανέναν άλλον πέραν τον εκλεκτό της καρδιάς των διαγωνιζόμενων κοριτσιών, Αλέξη Παππά.

Πιο συγκεκριμένα, για διαφορετικούς λόγους, η Γιώτα και η Ιωάννα σπάραξαν για τον γοητευτικό ηθοποιό σε στιγμές του ριάλιτι της αγάπης.

«Αθηνά μου εσύ ξέρεις καλύτερα ότι σου οφείλω τη συγγνώμη μου και πραγματικά το εννοώ μέσα από την καρδιά μου. Από κει και πέρα ξέρεις εσύ πολύ καλύτερα τι θα κάνεις. Απλώς δεν υπήρχε λόγος να τσακωθούμε γιατί ήταν απλώς ένα παιχνίδι πραγματικά. Δεν ήξερα καν που ήταν το μυαλό μου εκείνη τη στιγμή. Νόμιζα πως πραγματικά σε είχα επιλέξει και δεν περίμενα αυτή την συμπεριφορά από σένα» τόνισε η Ιωάννα στην Αθηνά.

Σε μιαν άλλη πλευρά της βίλας του The Bachelor, η Γιώτα δήλωσε με δάκρυα στα μάτια πως «δεν είναι ότι με έχει πειράξει τόσο αυτό που έχει γίνει με τον Αλέξη γιατί τα βρήκαμε αλλά με έχει περιάξει πραγματικά η συμπεριφορά των περισσότερων κοριτσιών και κυρίως της Ιζαμπέλα».

Και τα δάκρυα… ποτάμι λοιπόν από τις παίκτριες στο The Bachelor!