Οι σχέσεις μεταξύ του Παναγιώτη Πέτσα και του Νίκου Τακλή μόνο αρμονικές δεν είναι και απ’ ότι φαίνεται οι δυο τους δεν πρόκειται να κάνουν… ειρήνη. Αφορμή της τελευταίας τους αντιπαράθεσης ήταν ο τρόπος που συμπεριφέρθηκε ο Παναγιώτης Πέτσας στη Μαίρη τη στιγμή που η παίκτρια ήταν συναισθηματικά φορτισμένη.

Οι δύο παίκτες του Big Brother 2 είχαν στο επεισόδιο της Πέμπτης έναν ακόμη αντίλογο στην αυλή του σπιτιού του «Μεγάλου Αδελφού» στον ΣΚΑΪ για την κόντρα που είχε ο Παναγιώτης με τη Μαίρη από την προηγούμενη ημέρα.

Ο Νίκος του ξεκαθάρισε: «Θεωρώ λάθος ειλικρινά και στο λέω στα ίσια ένας άνθρωπος που είναι συναισθηματικά φορτισμένος και κλαίει, να του λέμε «γιατί κλαις». Αυτό δεν ήταν σωστό. Δεν είναι ωραίο γιατί εκείνη την ώρα μπορεί να είναι ευάλωτος».

Ο Παναγιώτης του απάντησε: «Μα δεν της φώναξα καν, Νίκο μου. Ξανάρθε έξω, και ξαναμπήκε μέσα και ξαναήρθε έξω. Γιατί φεύγεις μέσα κλαίγοντας αφού δεν σου είπα τίποτα; Αυτό το πράγμα είπα και το είπα πέντε, έξι φορές γιατί μου είχε γυρίσει την πλάτη και έφευγε. Συζητάγαμε, bro, συζητάγαμε! Δεν γύρισα ούτε να της φωνάξω, ούτε να της μιλήσω άσχημα» προσπαθούσε να αμυνθεί και να πει τα πράγματα από τη δική του σκοπιά ο Παναγιώτης Πέτσας.

Ο Νίκος, ωστόσο, επέμενε στην άποψή του ότι ο συμπαίκτης του ήταν λάθος.

Νίκος: Δεν συμφωνώ σε αυτό, Πάνο!

Παναγιώτης: Δεν περίμενα να συμφωνήσεις.

Νίκος: Γιατί δεν το περίμενες ρε Πάνο; Έχουμε κάνει πολλές συζητήσεις και έχουμε κάτσει και έχουμε λύσει πράγματα. Σ’ αυτό δεν ήσουν σωστός.

Παναγιώτης: Γιατί ρε Νίκο, σου λέω τι έχει γίνει! Εδώ πέρα μου δάκρυζε και σηκώνεται και φεύγει. Της λέω, «Μαίρη, γιατί κλαις; Έλα κάτσε να μιλήσουμε».

Νίκος: Μα ακόμη και όπως το λες ρε φίλε, «μου δάκρυζε» ακούγεται λάθος

«Πώς να το πω… Αυτό έκανε» τόνισε ο Παναγιώτης και πρόσθεσε: «Κάπου αηδία ρε φίλε, κάπου αηδία! Κάπου έχουμε καταντήσει αηδία, ρε φίλε! Θα ξεχάσουμε και ποιοι είμαστε, ρε φίλε» αναφώνησε ο παίκτης του Big Brother αποχωρώντας από τη συζήτηση φουρκισμένος από το γεγονός ότι αυτή δεν κατέληγε πουθενά και πως ήταν μάταιο να συνεχίσει να προσπαθεί να πείσει τον Νίκο ότι η στάση του απέναντι στη Μαίρη δεν ήταν κακότροπη.