Μια από τις φετινές εκπλήξεις που επεφύλασσε το Netflix για τους συνδρομητές της επιστρέφει για το δεύτερο μέρος της.

Ο λόγος για τη γαλλική σειρά περιπέτειας, «Lupin», η οποία κέντρισε το ενδιαφέρον με τις περιπέτειες του συμπαθούς τυχοδιώκτη.

Το επίσημο trailer της σειράς του Netflix κυκλοφόρησε σήμερα και όπως ενημερώνει και η σχετική περιγραφή στο βίντεο έρχονται νέες περιπέτειες για τον πρωταγωνιστή.

«Η δίψα του Ασάν να εκδικηθεί τον Ουμπέρ Πελεγκρινί διέλυσε την οικογένειά του. Στριμωγμένος πλέον, πρέπει να σκεφτεί ένα νέο σχέδιο, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει να βάλει τη ζωή του σε κίνδυνο» αναφέρεται χαρακτηριστικά στο κείμενο που συνοδεύει το βίντεο του Netflix για το «Lupin».

Όσο για το πότε θα κυκλοφορήσει το δεύτερο μέρος της σειράς, αυτό είναι προγραμματισμένο για το καλοκαίρι και συγκεκριμένα για τις 11 Ιουνίου του 2021.

Το «Lupin» αποτελεί την σύγχρονη εκδοχή της ιστορίας του διάσημου λογοτεχνικού ήρωα Αρσέν Λουπέν ο οποίος επινοήθηκε το 1905 από τον Γάλλο συγγραφέα και δημοσιογράφο, Μορίς Λεμπλάν.

Ο Αρσέν Λουπέν είναι διαρρήκτης αλλά και αριστοκράτης. Χαρακτηριστικό του είναι το χιούμορ του και η αδυναμία που έχει στο να γελοιοποιεί την αστυνομία και συγκεκριμένα τον επιθεωρητή.