Δεν έχει τέλος η κόντρα της Βάνας Μπάρμπα με τον οικοδεσπότη της εκπομπής «Πρωινό mou» Γιώργο Λιάγκα. Αυτή τη φορά πυροδότησε νέα ένταση μία αναφορά στον Χάρισον Φορντ και η απάντηση της ηθοποιού που τόνισε τη διαφορά του Γ. Λιάγκα με τον… Λάρι Κινγκ.

Όλα άρχισαν όταν η Βάνα Μπάρμπα ήταν καλεσμένη στο πρωινό του Μέγκα για να μιλήσει για τη νέα της θεατρική παράσταση. Περίμενε όμως πολλή ώρα μέχρι να βγει στον αέρα με αποτέλεσμα τον έντονο και εμφανή εκνευρισμό της. Τελικά σηκώθηκε κι έφυγε από το πλατώ αφήνοντας τους παρουσιαστές στα κρύα του λουτρού. 

«Γιατί να κάνω την καλή, για να συμβιβαστώ; Γιατί πρέπει όλα να τα αποσιωπούμε; Δεν με νοιάζει να έχω καλές σχέσεις από τη στιγμή που κάποιοι προσβάλλουν τις δικές μου αξίες. Δεν είμαι παιδί. Ξέρω να σέβομαι, ξέρω να εκτιμώ και έχω όλη την καλή διάθεση. Εγώ δεν θα γίνω φυτό, για να γεμίζω τρύπες κανενός» είχε δηλώσει τότε.

Ο Γ. Λιάγκας δεν άφησε αναπάντητα τα σχόλια της ηθοποιού, δηλώνοντας λίγες μέρες μετά πως θα έφταναν και στον Χάρισον Φορντ 25 λεπτά για να μιλήσει για την παράσταση.

Η Βάνα Μπάρμπα σήκωσε το γάντι, όπως γράφει το περιοδικό «ΕΓΩ»,  χαρακτηρίζοντας άκομψο το σχόλιο του παρουσιαστή και προσθέτοντας «Να το πει ο Λάρι Κινγκ, ναι, όχι ο Λιάγκας. Ο Λιάγκας δεν είναι Λάρι Κινγκ, μην τρελαθούμε».

Ο ένας (δεν) είναι ο… Λάρι Κινγκ, η άλλη ο… Χάρισον Φορντ. Η Φαίη;

Έπεται συνέχεια…