Φαίνεται ότι η Βάνα Μπάρμπα δεν είναι διατεθειμένη να βάλει «νερό στο κρασί της» σχετικά με το δίδυμο Λιάγκα-Σκορδά! Αν και έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε, που καλεσμένη στο «Πρωινό mou» η Βάνα Μπάρμπα σηκώθηκε και έφυγε θεωρώντας ότι ο τηλεοπτικός χρόνος που της έδωσαν ήταν περιορισμένος, η ηθοποιός δεν ξεχνά.

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό «ΟK» δηλώνει ότι δεν μετανιώνει για την… εκρηκτική τηλεοπτική συνάντησή της με το δίδυμο του πρωινού του Mega. «Όχι, γιατί ήμουν ο εαυτός μου. Εκτέθηκα και φέρθηκα όπως αισθάνθηκα. Όταν ο Λιάγκας είπε πως και στον Χάρισον Φορντ θα έδινε πέντε λεπτά, απάντησα πως δεν είναι ο Λάρι Κινγκ. Αισθάνθηκα ότι με προσβάλουν, ότι δεν με σέβονται. Δεν θεωρώ ότι είμαι σπουδαίο άτομο, αλλά είμαι χρόνια σε αυτή τη δουλειά. Ξεπέτα σε μένα δεν κάνει κανείς. Δεν είναι και δύο άνθρωποι που θα μπορούσα να σεβαστώ έπειτα από αυτό», απαντά.

«Αν με καλούσε ο Γιώργος Μαρίνος ή ο Λάκης Λαζόπουλος, θα εμφανιζόμουν και για ένα δευτερόλεπτο. Όταν το δίδυμο αυτό χτίσει τη δική του ιστορία στην τηλεόραση, τότε θα τους σεβαστώ. Ούτε εκείνοι το έκαναν όμως. Πήγα να φύγω πριν με βγάλουν στον αέρα και έστρεψαν την κάμερα επάνω μου νομίζοντας ότι θα υποκριθώ και θα κάνω τη γλυκιά. Δεν μου αρέσει η εκπομπή τους και δεν θεωρώ ότι κάνουν σωστά τη δουλειά τους, γιατί νομίζουν ότι βρίσκονται στο σπίτι τους και κάνουν χαβαλέ. Είναι συμπαθητικά παιδιά, αλλά πρέπει να μάθουν να σέβονται τη διαδρομή του καθενός», συνεχίζει, ενώ δηλώνει ότι το γεγονός ότι έρχονται πρώτοι στις μετρήσεις την αφήνει αδιάφορη.