O Nicolas Cage θα αναλάβει τη παρουσίαση της νέας σειράς του Netflix «History of Swear Words» (H ιστορία των βρισιών), που θα κάνει πρεμιέρα τον ερχόμενο Ιανουάριο.

Η σειρά των 6 επεισοδίων θα εξερευνήσει τη προέλευση, τη χρήση, το επιστημονικό και πολιτισμικό αντίκτυπο λέξεων όπως f@ck, shit, bitch,d@ck, pussy και d@mn.

Σε κάθε επεισόδιο -διάρκειας 20 λεπτών- ο Cage θα διενεργεί συνεντεύξεις με ιστορικούς, κωμικούς και ειδήμονες της ετυμολογίας και της ποπ κουλτούρας.

Guest stars, όπως μας ενημερώνει το lordoftheseries.gr στη σειρά «History of Swear Words» θα είναι οι κωμικοί Joel Kim Booster, DeRay Davis, Open Mike Eagle, Nikki Glaser, Patti Harrison, London Hughes, Jim Jefferies, Zainab Johnson, Nick Offerman, Sarah Silverman, Baron Vaughn και Isiah Whitlock Jr.

Αυτή η σειρά είναι η πρώτη επίσημη εμπλοκή του Cage με τη μικρή οθόνη. Tον περασμένο Μάη πληροφορηθήκαμε πως ο ηθοποιός θα αναλάβει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά «Tiger King» βασισμένη στο ομότιτλο docuseries του Netflix. Επίσης θα δώσει τη φωνή του στο δράκο της σειράς Highfire του Amazon.

H σειρά «The History of Swear Words» θα κάνει πρεμιέρα στο δίκτυο Netflix στις 5 Ιανουαρίου.