Σε παλιά αλλά γνώριμα λημέρια ενδέχεται να βρεθούν ο Μάρκος Σεφερλής και η Έλενα Τσαβαλιά. Πριν από μερικά χρόνια το αγαπημένο ζευγάρι είχε ενώσει τις δυνάμεις του για άλλη μια φορά μπροστά από τις κάμερες και είχε αναλάβει την πρωινή καθημερινή ζώνη του Mega.

Αυτή τη φορά, σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν στην πρωινή εκπομπή του Open, «Ευτυχείτε», το ζευγάρι συζητά ξανά με το Mega αλλά αυτή τη φορά για την πρωινή ζώνη 10.00-13.00, του Σαββατοκύριακου.

«Ο Μάρκος Σεφερλής και η Έλενα Τσαβαλιά νομίζω ότι συζητάνε για το πρωινό του Σαββατοκύριακου στο Mega. Το κλασικό 10 με 1. Δεν είναι όμως μόνο αυτό» σημείωσε η δημοσιογράφος Έλενα Πολυκάρπου και συμπλήρωσε πως: «Είναι και ένα βραδινό σόου, το οποίο θεωρώ πως θα είναι μόνο με τον Μάρκο και όχι με την Έλενα. Κρατάω επιφύλαξη, βέβαια, γιατί ο Μάρκος την Έλενα την ταλαιπωρεί γενικότερα».

Ποιος ο ρόλος των Γιώργου Αγγελόπουλου και Δούκισσα Νομικού για την ίδια ζώνη;

Για την ίδια ζώνη όμως φαίνεται πως έχουν κάνει συζητήσεις ακόμα δυο άτομα και συγκεκριμένα ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δούκισσα Νομικού.

«Είναι μια πρόταση που έχει κατατεθεί αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα προχωρήσει» τόνισε η Αφροδίτη Γραμμέλη η οποία έδωσε το ρεπορτάζ της στην εκπομπή «Pop Up» του Alpha το μεσημέρι της Τετάρτης.