Γούρικη φαίνεται πως ήταν η συμμετοχή των Ελλήνων ηθοποιών στη Μεξικάνικη σειρά παραγωγής Netflix, «El Señor de los Cielos» και αυτό γιατί και οι δυο κάνουν το επόμενο βήμα τους για μια καριέρα εκτός Ελλάδας.

Μετά τον Γιάννη Σπάλιαρα, ο οποίος πρόκειται να πρωταγωνιστήσει σε ιρανικό σήριαλ όπου θα υποδύεται έναν Βυζαντινό ιππότη, αξιωματικό ο οποίος μάχεται κατά των Περσών, ήρθε και η σειρά της Χριστίνας Σωτηρίου.

Από τη Σοφία Πελεκάνου

Η νεαρή ηθοποιός και ο «σφάχτης της καρύδας» συνεργάστηκαν στο «El Señor de los Cielos» και τώρα θα συνεργαστούν ξανά στο συγκεκριμένο ιρανικό σήριαλ.

Η παραγωγή του συγκεκριμένου σήριαλ είναι αυστηρή, όπως είχε αποκαλύψει ο Γιάννης Σπαλιάρας σε τηλεοπτική του συνέντευξη, αφού το σήριαλ θα προβληθεί μετά από τρία χρόνια και προσέχουν να μην διαρρεύσει το παραμικρό.

Η Χριστίνα Σωτηρίου, όπως και ο Γιάννης Σπαλιάρα,ς βρίσκονται ήδη στο Ιράν και μίλησε στο newsbeast.gr για το νέο της αυτό επαγγελματικό βήμα.

«Η σειρά αυτή αποτελείται από 3 κύκλους, εγώ συμμετέχω στον 2ο κύκλο, ο οποίος εκτυλίσσεται στην εποχή του Βυζαντίου. Ο ρόλος μου είναι βασικός κι είμαι πολύ χαρούμενη που μου δόθηκε αυτή η ευκαιρία να συμμετάσχω σε μια τόσο μεγάλη παραγωγή και να υποδύομαι έναν από τους κεντρικούς χαρακτήρες της σειράς» λέει ενθουσιασμένη η νεαρή ηθοποιός και προσθέτει: «Θα μιλάω στην αρχαΐζουσα. Δεν είμαστε συνηθισμένοι στο να μιλάμε έτσι, όποτε είναι πιο δύσκολη η αποστήθιση. Στην αρχή μου φάνηκε δύσκολο. Τώρα που μελετάω κάθε μέρα το σενάριο αρχίζω και το συνηθίζω».

Αναφερόμενη στο μέγεθος της παραγωγής, η Χριστίνα Σωτηρίου δεν έκρυψε τον… τρόμο της: «Πρόκειται για μια πολύ μεγάλη παραγωγή, το μέγεθος της οποίας στην αρχή με “τρόμαζε”. Οι απαιτήσεις είναι πολύ υψηλές και χαίρομαι που είμαι κομμάτι αυτής της παραγωγής γιατί, αν όλα πάνε καλά, τελειώνοντας αυτό το προτζεκτ, θα έχω μάθει πολλά πράγματα,  και πιστεύω πως θα’ μαι κάνει και καλύτερη ως ηθοποιό».

Πώς νιώθεις που θα συνεργαστείς ξανά με τον Γιάννη Σπαλιάρα;

Είναι μια ωραία σύμπτωση, γιατί και για τους δυο μας είναι το 2ο επαγγελματικό βήμα μας υποκριτικά στο εξωτερικό.

Σε φοβίζει η έκρυθμη πολιτική κατάσταση που επικρατεί στο Ιράν;

Στην αρχή με φόβιζε, ναι, πριν έρθω εδώ. Με το που ήρθα όμως είδα ότι τα πράγματά δεν είναι τόσο τρομακτικά όσο τα έχουμε εμείς στο μυαλό μας. Ο πόλεμος μεταξύ Ιράν κι Αμερικής είναι μια κατάσταση η οποία κρατάει εδώ και χρόνια κι είναι συνηθισμένοι σε αυτό. Το περιβάλλον στο οποίο βρίσκομαι εγώ είναι ασφαλές. Η παραγωγή συνεχίζει κανονικά τα γυρίσματα χωρίς να επηρεάζεται από την πολιτική κατάσταση στην χώρα.