Τα φτερά του για μία καριέρα εκτός Ελλάδας έχει ανοίξει εδώ και καιρό ο Γιάννης Σπαλιάρας. Το μοντέλο και ηθοποιός, μετά τη συμμετοχή του σε Μεξικάνικη σειρά, παραγωγής του Netflix, θα πάρει μέρος σε μία άλλη σειρά, αυτή τη φορά στο Ιράν. Μάλιστα, ο Σπαλιάρας έχει ξεκινήσει ήδη τις προετοιμασίες για το νέο του ρόλο, ο οποίος θα είναι απαιτητικός, αφού θα χρειαστεί να μάθει Περσικά.

Στο ιρανικό σήριαλ θα υποδύεται έναν Βυζαντινό ιππότη, αξιωματικό ο οποίος μάχεται κατά των Περσών. Πριν αναχωρήσει για το Ιράν, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» για το νέο επαγγελματικό του βήμα.

«Φεύγω, αύριο βράδυ, για το Ιράν και θα μείνω δύο μήνες. Δεν ξέρω αν θα έχω κάποιο κενό και επιστρέψω ενδιάμεσα αλλά το πρόγραμμα είναι για δυο μήνες. Πρόκειται για ένα σίριαλ που θα γυρίζεται τρία χρόνια και θα περιμένω δηλαδή τρία χρόνια για να δημοσιεύσω φωτογραφίες. Απαγορεύουν τα κινητά. Θέλω να σας χαρίσω πολλές όμορφες εικόνες από εκεί αλλά θα βλέπετε μόνο τοπία. Το σίριαλ θα προβληθεί μετά από τρία χρόνια μα πήρα ήδη τα χρήματα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Και πρόσθεσε: «Είμαι ένας Βυζαντινός ιππότης, αξιωματικός και μάχομαι κατά των Περσών. Θα μιλάω τη γλώσσα που μιλούσαν τον 5ο αιώνα στο Βυζάντιο και μελετάω καθαρεύουσα και Περσικά για να συνεννοούμαι εκεί».

Όσο για τις δύσκολες συνθήκες και την έκρυθμη πολιτική κατάσταση που επικρατούν στο Ιράν, το τελευταίο διάστημα, ο Γιάννης Σπαλιάρας παραδέχθηκε πως κυρίως ανησυχεί η μητέρα του και τα κοντινά του πρόσωπα.

Στο νέο του επαγγελματικό βήμα είχε αναφερθεί πριν λίγες ημέρες και σε ανάρτηση που είχε κάνει στο λογαριασμό του στο Instagram.

«21 Μαΐου στα γενέθλια μου καβάλησα άλογο στην παραλία Λιτοχώρου Πιερίας …αν μου έλεγες ότι μέσα σε 6 μήνες περίπου από τότε θα έχω παίξει σε διεθνή τηλεοπτική σειρά στο Μεξικό κ ότι θα προετοιμάζομαι για την δεύτερη διεθνή συνεργασία μου στο Ιράν κάνοντας ιππασία για τις ανάγκες του ρόλου φυσικά δεν θα το πίστευα κ για να είμαι ειλικρινής είναι ένα σενάριο που δεν θα μπορούσα ούτε να το φανταστώ …από την εμπειρία μου αυτή έχω να σας πω να μην το βάζετε κάτω ,να κάνετε όνειρα ,να βάζετε στόχους κ να μην σταματάτε να προσπαθείτε να τους πετύχετε ότι κ αν συμβαίνει γύρω σας …να μην απογοητεύεστε γιατί δεν ξέρετε τι ξημερώνει …αν είστε χωρίς δουλειά ,χωρίς λεφτά κ χωρίς το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει αυτό δεν μειώνει την αξία σας σαν άνθρωπο ,ούτε τις ικανότητες σας, ούτε το ταλέντο σας γι αυτό που αγαπάτε …..Καλή Χρόνια σε όλους…», είχε γράψει χαρακτηριστικά.

 

View this post on Instagram

 

21 Μαΐου στα γενέθλια μου καβάλησα άλογο στην παραλία Λιτοχώρου Πιερίας …αν μου έλεγες ότι μέσα σε 6 μήνες περίπου από τότε θα έχω παιξει σε διεθνή τηλεοπτική σειρά στο Μεξικό κ ότι θα προετοιμαζομαι για την δεύτερη διεθνή συνεργασία μου στο Ιράν κάνοντας ιππασία για τις ανάγκες του ρόλου φυσικά δεν θα το πίστευα κ για να είμαι ειλικρινής είναι ένα σενάριο που δεν θα μπορούσα ούτε να το φανταστώ …από την εμπειρία μου αυτή έχω να σας πω να μην το βαζετε κάτω ,να κάνετε όνειρα ,να βάζετε στόχους κ να μην σταματάτε να προσπαθείτε να τους πετύχετε ότι κ αν συμβαίνει γύρω σας …να μην απογοητεύεστε γιατί δεν ξέρετε τι ξημερώνει …αν είστε χωρίς δουλεια ,χωρίς λεφτά κ χωρίς το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει αυτό δεν μειώνει την αξία σας σαν άνθρωπο ,ούτε τις ικανοτητες σας, ούτε το ταλέντο σας γιαυτο που αγαπάτε …..Καλη Χρόνια σε όλους ..

A post shared by Giannis Spaliaras (@gspaliaras) on