Η 25η αγωνιστική της Premier League υπόσχεται αναμετρήσεις που κόβουν την… ανάσα και οι συνδρομητές της Nova μέσω των αθλητικών καναλιών της ετοιμάζονται να απολαύσουν τηλεοπτικό υπερθέαμα.

Το ντέρμπι Μάντσεστερ Σίτι – Λίβερπουλ καθηλώνει τους φίλους της «στρογγυλής θεάς», με τους πρωταθλητές Αγγλίας να θέλουν τη νίκη για να παραμείνουν στο κυνήγι του τίτλου και τους «κόκκινους» να επιδιώκουν την βαθμολογική τους ανάταση.

Παράλληλα η πρωτοπόρος Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα έχει δύσκολη αποστολή εκτός έδρας, απέναντι στην ομάδα του Γιώργου Καραγκούνη, την Φούλαμ, ενώ σε ένα αμφίρροπο παιχνίδι η ΚΠΡ υποδέχεται την Νόριτς.

Το πρόγραμμα των απευθείας μεταδόσεων της Nova έχει ως εξής:

Σάββατο 02/02

• 14.45 ΚΠΡ – Νόριτς από το NS1/NS1HD σε περιγραφή του Δημήτρη Τσακίρη

• 19.30 Φούλαμ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από το NS1/NS1HD σε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη

Κυριακή 03/02
• 18.00 Μάντσεστερ Σίτι – Λίβερπουλ από το NS2/NS2HD σε περιγραφή του Μιχάλη Κατσαφάδου

Σε μαγνητοσκόπηση θα προβληθεί το παρακάτω παιχνίδι:

• 02/02-21.30 Νιουκάστλ – Τσέλσι από το NS3 σε περιγραφή του Μιχάλη Κατσαφάδου

Η Nova δείχνει ζωντανά, αποκλειστικά και σε κορυφαία ποιότητα High Definition, όλη τη χρονιά, τις σημαντικότερες αναμετρήσεις του αγγλικού πρωταθλήματος, ενώ προβάλλει σε μαγνητοσκόπηση και τις υπόλοιπες αναμετρήσεις κάθε αγωνιστικής της Premier League.

Κάθε Πέμπτη, στο Novasports 1, στις 17:30, η ειδική εκπομπή «Premier League World» σας… προετοιμάζει για την αγωνιστική που έρχεται, με συνεντεύξεις παικτών και προπονητών και αφιερώματα, ενώ κάθε Παρασκευή βράδυ, στις 12:10, από το Novasports 2, μέσα από το «Preview», μια εκπομπή – προαναγγελία, θα μαθαίνετε όλα τα τελευταία νέα των ομάδων ενόψει των αγώνων του Σαββατοκύριακου.