Το Χρήμα Plus κυκλοφορεί σήμερα και αποκαλύπτει…

«ΒΛΕΠΟΥΝ» ΞΑΝΑ ΕΛΛΑΔΑ!
Κερδίζει πόντους το σενάριο παραμονής της χώρας στο ευρώ, ενισχύονται οι προσδοκίες για «κούρεμα» των ομολόγων της ΕΚΤ και για νέα διευθέτηση του χρέους. Η αλλαγή κλίματος, οι κινήσεις των ξένων κεφαλαίων, οι ελπίδες του ΧΑ και η στάση-κλειδί του ελληνικού «έξυπνου χρήματος».

Η ΑΠΟΡΡΗΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ!
Ζητούνται άμεσες και ριζικές παρεμβάσεις στην αγορά για να πέσουν οι τιμές και να κερδίσουν 1 δισ. ευρώ ετησίως οι καταναλωτές – Σε θέση άμυνας οι ισχυροί της εγχώριας αγοράς – Ανάλογες «επιθέσεις» σχεδιάζει το ΔΝΤ και σε άλλους κλάδους της οικονομίας που αντιστέκονται στην εσωτερική υποτίμηση.

ΠΩΣ Ο «ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΙΟ» ΘΑ ΓΡΑΨΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ
Ένα μόνο μέρος του σχεδίου της ΕΚΤ για την σωτηρία του ευρώ παρουσίασε ο Μάριο Ντράγκι την περασμένη Πέμπτη. Ο κεντρικός τραπεζίτης σχεδιάζει, σύμφωνα με την JP Morgan, την μεγαλύτερη αναδιάρθρωση κρατικού χρέους στην ιστορία, αυξάνοντας το μέγεθος του ισολογισμού της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας κατά 1 τρισ. ευρώ!

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ ΣΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ;

Κατά 10,1% μειώθηκαν το δεύτερο τρίμηνο του 2012 οι τιμές των διαμερισμάτων σε σύγκριση με το αντίστοιχο τρίμηνο του 2011, ωστόσο η αγορά ακινήτων εμπεριέχει υψηλό ρίσκο, καθώς υπάρχουν πολλά ανοικτά ζητήματα, κυρίως ως προς την φορολογία επί των ακινήτων.

ΠΑΣΟΚ: Η ΑΚΤΙΝΟ-ΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ «ΚΟΥΡΕΜΕΝΟΥ» ΗΛΙΟΥ
Βολές «παλαιοπασόκων» κατά της… Καινής Διαθήκης του Ευάγγελου Βενιζέλου. Όσα δεν έδειξαν τα κανάλια και δεν έγραψαν οι εφημερίδες για το παρασκήνιο της εκδήλωσης στο Μπενάκη, για τα 38 χρόνια από τη διακήρυξη της 3ης του Σεπτέμβρη.

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ 77Η ΔΕΘ