«Μπορώ να βασιστώ στην Κατερίνα Καραβάτου»

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μιλά για την τηλεόραση, τις φοβίες και τα περιττά κιλά


LIFESTYLE
20:39
14/11/2013
«Μπορώ να βασιστώ στην Κατερίνα Καραβάτου»
loading

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του περιοδικού «ΕΓΩ! Weekly» και στη συνέντευξη που παραχώρησε αναφέρθηκε στην εκπομπή «Μες Στην Καλή Χαρά», την πορεία της στην τηλεόραση, τις φοβίες και τις ανασφάλειές της, αλλά και στη μάχη που έδωσε να απαλλαγεί από τα περιττά κιλά που απέκτησε λόγω ενός προβλήματος της υγείας της.

Για τη συνεργασία της με την Κατερίνα Καραβάτου είπε χαρακτηριστικά: «Η Κατερίνα είναι ένας άνθρωπος εξαιρετικά δημιουργικός και από την πρώτη στιγμή ήταν θετική για τη συνεργασία μας. Μπορώ να βασιστώ πάνω της, αποπνέει μια ειλικρίνεια», ενώ για τον Ευθύμη Ζησάκη και τον Παύλο Σταματόπουλο συμπλήρωσε: «Με τον Ευθύμη είμαστε πολύ κοντά ηλικιακά. Έχει μια ηρεμία που στη μεταδίδει. Είναι πολύ αισιόδοξος και μου φτιάχνει πάντα το κέφι, καθώς έχει μια ηρεμία που στη μεταδίδει. Θα τον χαρακτήριζα ήρεμη δύναμη. Και με τα δύο νέα μέλη της παρέας, καθώς και με τον Παύλο έχουμε πολύ καλές σχέσεις και μακάρι να διαθέταμε παραπάνω ελεύθερο χρόνο όλοι μας για να τα λέγαμε».

Αν και βρίσκεται μικρό χρονικό διάστημα μπροστά από τις κάμερες, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ανέφερε: «Σε καμία περίπτωση η συμπεριφορά μου δεν είναι επιτηδευμένη. Δεν νομίζω, πάντως, ότι υπάρχει “συνταγή”. Η ουσία είναι να παραμένεις ο εαυτός σου».

Όσο για το πώς αντιμετωπίζει τις φοβίες και τις ανασφάλειες της, η οικοδέσποινα του «Μες Στην Καλή Χαρά» αποκάλυψε: «Φαντάζομαι πως δεν υπάρχει άνθρωπος που να μη νιώθει ή να μην έχει νιώσει κάποια στιγμή στη ζωή του ανασφάλεια. Δεν θα αποτελέσω εξαίρεση, ειδικά σε μια εποχή δύσκολη που δεν ξέρεις τι θα σου ξημερώσει. Παρ’ όλα αυτά, προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη και να έχω στη ζωή μου πάντοτε εναλλακτικές λύσεις για να μη φτάνω σε αδιέξοδα. Το μέτρο, επίσης, και η ισορροπία ως στάσης ζωής πιστεύω πως με προστατεύουν από τυχόν φοβίες μου».

Τέλος, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μίλησε για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε πρόσφατα με αποτέλεσμα να πάρει βάρος και πώς απαλλάχθηκε από τα περιττά αυτά κιλά: «Το σώμα μου επανήλθε στην κατάσταση που βρισκόταν παλιότερα, προτού αντιμετωπίσω το πρόβλημα υγείας που με ταλαιπώρησε. Ακολουθώ μια ισορροπημένη διατροφή, χωρίς να στερούμαι κάτι και η γυμναστική είναι πλέον βασικό κομμάτι στη ζωή μου» είπε συμπληρώνοντας: «Τα κιλά ήταν το τελευταίο πράγμα που με απασχολούσε εκείνη την περίοδο. Ήμουν τόσο αγχωμένη και ταλαιπωρημένη από αυτό που περνούσα που δεν έδινα τόσο σημασία στο κομμάτι της εξωτερικής μου εμφάνισης. Ήθελα μόνο να τελειώσει. Ευτυχώς όλα αυτά αποτελούν παρελθόν».

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει