Για τις φιλίες, τα άτομα του χώρου αλλά και τις επαγγελματικές προτάσεις που έχει δεχτεί μιλάει σε συνέντευξή της στο Πρώτο Θέμα η Ζέτα Μακρυπούλια, η οποία πλέον εργάζεται και ως σχεδιάστρια μόδας στη Raxevsky.

Και μπορεί οι προτάσεις για δουλειές και οι φωτογραφίσεις να πέφτουν σαν βροχή, ωστόσο η ίδια δηλώνει ότι δε νιώθει σαν την κότα που κάνει τα χρυσά αυγά, καθώς όπως λέει εργάζεται πολύ σκληρά από μικρή.

«Μου έχουν έρθει πολύ καλά τα πράγματα. Σε αυτό δεν έχει παίξει ρόλο μόνο ο παράγοντας τύχη αλλά και η δουλειά καθώς έχω δουλέψει πολύ και επί πολλά χρόνια. Τώρα γεύομαι αλλά χωρίς να επαναπαύομαι».

Στην ερώτηση αν ένιωσε ποτέ ότι καβάλησε το καλάμι, η Ζέτα Μακρυπούλια απαντά: «Ο χώρος συγκεντρώνει ιδιότροπους ανθρώπους και σε κάποιες περιπτώσεις θα ήθελα να έχω καβαλήσει λίγο το καλάμι για να απαντήσω, να αντιδράσω, να στηρίξω πιο πολύ τον εαυτό μου, αλλά δεν…»

Σε ό,τι αφορά τις φιλίες δηλώνει ότι γενικά προσπαθεί να έχει σταθερές σχέσεις είτε αυτές είναι φιλικές, είτε επαγγελματικές, είτε προσωπικές.

Όσο για τις προτάσεις που της έχουν γίνει επαγγελματικά παραδέχεται ότι έχει δεχτεί μια πρόταση από τον Σταμάτη Φασουλή, γεγονός που την χαροποιεί ιδιαίτερα, ωστόσο αρνείται να αποκαλύψει περισσότερα.

Τέλος ομολογεί πως έχει βιώσει και την προσωπική της ανάσταση.

«Υπήρξαν αλλαγές στη ζωή μου που θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν έτσι. Συνέβη δύο φορές. Ήταν κομβικά σημεία που μου άλλαξαν ρότα. Σαν να άνοιξε ένα άλλο πεδίο στο μυαλό μου» καταλήγει η Ζέτα Μακρυπούλια.