Η Άννα Πρέλεβιτς είναι όμορφη, χαρούμενη, καθαρή και εύθραυστη σαν γυαλί, σταθερή στα «θέλω» της σαν βράχος και είναι μόλις 22 χρονών. Η ίδια δηλώνει έτοιμη να κάνει οικογένεια με τον μπασκετμπολίστα της Βιλερμπάν Δημήτρη Χαριτόπουλο και εξομολογείται ότι σκέφτεται να φύγει από την Ελλάδα.

Η Άννα που τους τελευταίους μήνες παρουσιάζει στην ΕΤ3 την «Έξυπνη ζωή» δήλωσε στη Real Life «Είμαι μικρή ακόμη και έχω πολλή υπομονή, όμως αν δω πως τα πράγματα δεν καλυτερεύουν, αναγκαστικά θα πάρω το μεταπτυχιακό μου και θα φύγω στο εξωτερικό. Θα μου στοιχίσει, γιατί λατρεύω αυτή τη χώρα. Αν ήταν αλλιώς τα πράγματα δεν θα έφευγα ποτέ» και συνεχίζει «Σκέφτομαι πως κάποια στιγμή θα θέλω να κάνω οικογένεια. Ε, πως να κάνεις οικογένεια όταν δεν υπάρχουν χρήματα και δουλεύεις κι όλη μέρα;».

Η πρώην Σταρ Ελλάς δηλώνει ότι δεν είναι μικρή για να κάνει τέτοιες σκέψεις και αναφέρει χαρακτηριστικά: «Αν είσαι πολλά χρόνια μ’ έναν άνθρωπο όπως εγώ με τον Δημήτρη που είμαστε πέντε χρόνια μαζί, μοιραία το σκέφτεσαι κάποια στιγμή. Εγώ θέλω να κάνω οικογένεια, το έχω πει πάρα πολλές φορές».

Ακόμη η Άννα Πρέλεβις δήλωσε «Μου λένε πολλοί μη βιάζεσαι, είσαι μικρή, δεν έχεις ζήσει τίποτα. Μα, γιατί να ζήσω πίκρες και αγωνίες και ερωτικές απογοητεύσεις, από τη στιγμή που έχω βρει έναν άντρα που αγαπώ και με κάνει χαρούμενη; Ποιος ο λόγος να πειραματίζεσαι από δω κι από κει; Εγώ νιώθω τυχερή που ήρθαν νωρίς στη ζωή μου ο έρωτας και η χαρά».