Ο Κωνσταντίνος Αργυρός επισκέφθηκε το Λος Άντζελες για δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες και δεν έλειψε από τις εξέδρες της «Crypto.com Arena» όπου παρακολούθησε τους Λέικερς να νικούν τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς με 116-110 και να φτάνουν στο 5-5 στο πρωτάθλημα του NBA.

Ο διάσημος Έλληνας τραγουδιστής ήταν κι εκείνος ένας από τους πολλούς celebrities που βρέθηκαν στο γήπεδο για να δουν από κοντά το αθλητικό καμάρι του Χόλιγουντ. Στις θέσεις δίπλα από το παρκέ βρέθηκαν επίσης ο τραγουδιστής Τζον Λέτζεντ, η ηθοποιός Ολίβια Γουάιλντ, ο πρώην πυγμάχος Φλόιντ Μέιγουεδερ, οι πιλότοι της Formula 1 Σαρλ Λεκλέρκ και Εστεμπάν Οκόν καθώς κι ο θρύλος του NBA, Ντουέιν Γουειντ.

O Κωνσταντίνος Αργυρός, λοιπόν, είδε την ομάδα των Λέικερς να νικά για δεύτερη συνεχόμενη φορά. Μπορεί οι Λέικερς να μην είχαν τον ΛεΜπρόν Τζέιμς στη σύνθεσή τους καθώς ένιωθε ενοχλήσεις στο γόνατο, αλλά ο Άνθονι Ντέιβις κάλυψε και με το παραπάνω το κενό του καθώς πέτυχε 30 πόντους, μάζεψε 13 ριμπάουντ, μοίρασε έξι ασίστ κι είχε και τρία κοψίματα.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός είχε παρακολουθήσει από κοντά τον περασμένο Απρίλιο τη νίκη των Λέικερς επί των Μινεσότα Τίμπεργουλβς και πάλι στην «Crypto.com Arena» στον… τελικό του τουρνουά play-in που τους έδωσε το εισιτήριο για τα play-offs όπου έφτασαν ως τους τελικούς της Δύσης, σημείο που αποκλείστηκαν από τους μετέπειτα πρωταθλητές Ντένβερ Νάγκετς.