Ιδιαίτερο αναμένεται να είναι το φετινό Πάσχα για τον Κωνσταντίνο Αργυρό, ο οποίος φαίνεται πως έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο της Αλεξάνδρας Νίκα. Το ζευγάρι φημολογείται ότι είναι μαζί περίπου τρεις μήνες και το περασμένο διάστημα είχε ταξιδέψει στην Ιταλία και συγκεκριμένα στη Φλωρεντία.

Όπως αποκάλυψε ο Νίκος Γεωργιάδης στο «Πρωινό μας», ο τραγουδιστής και η αγαπημένη του, αυτές τις μέρες βρίσκονται στην Καλιφόρνια και μάλιστα ανεβάζουν διάφορες φωτογραφίες από τα ίδια μέρη, αλλά ξεχωριστά.

«Βρίσκονται στην Αμερική και στο Μπέβερλι Χιλς μαζί με τον καλό τους φίλο Ανέστη που τους έφερε άλλωστε και πιο κοντά. Η Αλεξάνδρα Νίκα σπούδαζε εκεί οπότε γνωρίζει καλά τα μέρη. Μάλιστα ο πατέρας της κοπέλας λέγεται πως βρέθηκε πρόσφατα στο μαγαζί που τραγουδά ο Κωνσταντίνος με τον Σάκη Ρουβά. Οι δύο καλλιτέχνες θα συνεχίσουν στο κέντρο και μετά το Πάσχα» είπε ο Νίκος Γεωργιάδης στο «Πρωινό μας».

Φορώντας μάλιστα φανέλα του ΛεΜπρόν Τζέιμς ο τραγουδιστής επισκέφθηκε το «Crypto.com Arena» και παρακολούθησε από τις πρώτες σειρές τη νίκη των Λος Άντζελες Λέικερς επί των Μινεσότα Τίμπεργουλβς με 108-102 στην παράταση για το play-in του NBA, που τους έδωσε την πρόκριση στα play-offs όπου θα αναμετρηθούν αρχής γενομένης από την Κυριακή (16/4) με τους Μέμφις Γκρίζλις.

Μάλιστα, σε story του ο Κωνσταντίνος Αργυρός κατέγραψε και το τελετουργικό του «βασιλιά» – που πετάει ταλκ στον αέρα – από απόσταση αναπνοής. Γενικά, πάντως, ο Κωνσταντίνος Αργυρός δεν άργησε να… ενσωματωθεί στην κουλτούρα του Λος Άντζελες και να φορέσει γρήγορα τα χρώματα των Λέικερς, του αθλητικού… καμαριού του Χόλιγουντ.

Η Αλεξάνδρα Νίκα είναι κόρη του κορυφαίου επιχειρηματία στον χώρο των αλλαντικών Γιώργου Νίκα και της Μιράντας Πατέρα, από τη γνωστή οικογένεια εφοπλιστών. Ο Γιώργος Νίκας είχε την ομώνυμη επιχείρηση μέχρι και το 2003 όπου την πούλησε.

Η 24χρονη Αλεξάνδρα Νίκα πρόσφατα ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας.