Για την προφυλάκιση του ηθοποιού Πέτρου Φιλιππίδη που οδηγείται στις φυλακές της Τρίπολης κατηγορούμενος για έναν βιασμό και δύο απόπειρες μίλησε η Βάνα Μπάρμπα το πρωί της Τετάρτης (28/7).

Μετά από τα σχόλια που εισέπραξε για παλαιότερες δηλώσεις της η Βάνα Μπάρμπα η οποία είχε υπερασπιστεί τον Πέτρο Φιλιππίδη είπε στον ΑΝΤ1: «Τώρα που μιλάει η δικαιοσύνη, η οποία είναι ο μόνος θεσμικός φορέας της πατρίδας μας που έχει μια σωστή άποψη, νιώθω μια ανακούφιση, γιατί ξέρω ότι η δικαιοσύνη θα κάνει το σωστό».

«Δεν μου άρεσε ποτέ να καταδικάζονται οι άνθρωποι είτε από την τηλεόραση είτε από τα ΜΜΕ είτε από προσωπικές μας σχέσεις» είπε.

«Όταν, λοιπόν, έχουμε φτάσει στο σημείο να μιλάει η δικαιοσύνη τα πράγματα είναι ολόσωστα. Αυτό που σιχαίνομαι και δεν θέλω να βλέπω είναι οι ”τηλεδίκες”. Αισθάνομαι μεγάλη εμπιστοσύνη γιατί η δικαιοσύνη θα κάνει τη δουλειά της. Ό,τι απόφαση βγάλει θα είναι η απόλυτα σωστή» δήλωσε η ηθοποιός.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.