Την κατανόηση των πολιτών για τις προσωρινές ρυθμίσεις της κυκλοφορίας που θα ισχύουν από σήμερα στις 10:00 μ.μ. έως την ίδια ώρα του Σαββάτου, ζητά η Περιφέρεια Αττικής λόγω του πλήρους αποκλεισμού ολόκληρης της νέας Παραλιακής μετά τον Α/Κ Κηφισού προς Γλυφάδα, ενόψει της παράδοσης τμήματος της νέας Λεωφόρου Ποσειδώνος.

Πρόκειται για μια προσωρινή αναστάτωση, σημειώνει η Περιφέρεια σε ανακοίνωση της, ενόψει της παράδοσης ενός μεγάλου έργου, υπερτοπικής σημασίας, που αλλάζει ριζικά την όψη του παραλιακού μετώπου. Η πρώτη φάση της ανάπλασης του Φαληρικού όρμου, του μεγαλύτερου δημόσιου έργου σήμερα στην πατρίδα μας, που ταυτόχρονα απαλλάσσει τους πολίτες των Δήμων Μοσχάτου – Ταύρου και Καλλιθέας από την πλημμυρική απειλή, γίνεται σήμερα πραγματικότητα, με την παράδοση του πρώτου τμήματος της Λεωφ. Ποσειδώνος.

Η κυκλοφορία, σύμφωνα με τις οδηγίες του σχεδίου της Τροχαίας, την οποία η Περιφέρεια ευχαριστεί για τη συνεργασία, θα εκτρέπεται από σήμερα, στις 10:00 μ.μ. έως αύριο στις 8 π.μ.. Στη συνέχεια θα υπάρξει σταδιακή αποκατάσταση κυκλοφορίας με τουλάχιστον ένα ρεύμα από Λαμία και ένα από Πειραιά έως την πλήρη αποκατάσταση της κυκλοφορίας στις 10:00 μ.μ. της ίδιας ημέρας.