Μία νέα εποχή χωρίς καπνό ξεκίνησε… με δύναμη από τη ΔΕΘ

Πρωτοπορεί για ακόμα μία φορά λέγοντας ΟΧΙ στον καπνό του τσιγάρου


ΕΛΛΑΔΑ
16:04
12/09/2018
Μία νέα εποχή χωρίς καπνό ξεκίνησε… με δύναμη από τη ΔΕΘ
1
loading

Η 83η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης έγραψε άλλο ένα σημαντικό κεφάλαιο στη δική της ιστορία.

Με αφορμή την έμφαση της φετινής διοργάνωσης στην καινοτομία και την ανάπτυξη, η ΔΕΘ μας εξέπληξε με μία πρωτοβουλία-σταθμό στην Ελλάδα και την Ευρώπη και αποφάσισε να αποκτήσει μία νέα SMOKE FREE ταυτότητα.

Ακολουθώντας με συνέπεια τη νομοθεσία περί μη καπνίσματος στους δημόσιους εσωτερικούς χώρους, η 83η ΔΕΘ πρωτοπόρησε για ακόμα μία φορά λέγοντας ΟΧΙ στον καπνό του τσιγάρου, όχι μόνο στους εσωτερικούς αλλά και τους εξωτερικούς χώρους. Στον εξωτερικό χώρο της έκθεσης δημιουργήθηκαν ειδικές ζώνες καπνιζόντων, τις οποίες οι επισκέπτες μπορούν να χρησιμοποιούν αν επιθυμούν να κάνουν χρήση καπνικών προϊόντων.

Η αποφασιστική αυτή κίνηση έχει στο κέντρο της φιλοσοφίας της τον επισκέπτη, του οποίου η περιήγηση στη ΔΕΘ βελτιώνεται και αναβαθμίζεται σε ένα περιβάλλον καθαρό, με νέο, φρέσκο αέρα!

Στόχος της φετινής ΔΕΘ, περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά, είναι να αποτελέσει την αρχή για ένα κίνημα μέσα στην κοινωνία, το έναυσμα για μια «επανάσταση» για ένα μέλλον χωρίς καπνό, κάτι που πλέον οι πολίτες, καπνιστές και μη καπνιστές, αναζητούν επιτακτικά, μέσα από εναλλακτικές επιλογές δυνητικά μειωμένου κινδύνου.

Η πρωτοβουλία «SMOKE FREE ΔΕΘ» υλοποιείται με την υποστήριξη της ΔΕΘ-Helexpo και της εταιρείας Παπαστράτος, η οποία στηρίζει στον πυρήνα της την ίδια λογική και οραματίζεται ένα νέο μέλλον, απαλλαγμένο από τον καπνό του τσιγάρου όπως άλλωστε έχει αποδείξει με την στρατηγική της απόφαση να στραφεί σε νέες καινοτόμες επιλογές δυνητικά μειωμένου κινδύνου.

Ένωση δυνάμεων για μία καλύτερη μέρα, για την «επόμενη» μέρα με στόχο το μήνυμα του SMOKE FREE να φέρει το αύριο, σήμερα.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar Άγαμοι θυται

    Η λέξη απαγορεύεται ειναι ταμπού στην Ελλάδα ...

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει