Ντυμένος κατάδικος ο Λάκης Λαζόπουλος μίλησε στο χθεσινό «Αλ Τσαντίρ» για τις πρόσφατες επιθέσεις που δέχθηκε ο Γιώργος Νταλάρας.

Ο ίδιος μάλιστα εξήγησε πρώτα το λόγο που την προηγουμένη Τρίτη δε σχολίασε το περιστατικό εναντίον του τραγουδιστή, λέγοντας: «Την προηγούμενη Τρίτη δεν ήθελα να αφήσω τα συναισθήματά μου να με παρασύρουν, επειδή δεν τρέφω εκτίμηση στον Νταλάρα».

«Ο Νταλάρας είναι ένα ψυχικό ερείπιο! Έχουν πάρα πολλοί νεύρα με τον Νταλάρα, όχι με τα τραγούδια του και την ερμηνεία του -είναι εξαιρετικός, με τον χαρακτήρα του», συνέχισε και πρόσθεσε: «Η σχέση ενός ανθρώπου με το ταλέντο είναι η σχέση ενός ταχυδρόμου με το γράμμα που κουβαλάει. Μπορεί ένας καλός ταχυδρόμος να κουβαλάει μια κακή είδηση και μπορεί ένας καλός ταχυδρόμος να κουβαλάει μια καλή είδηση. Μακάρι ο καλός ταχυδρόμος να κουβαλάει καλό γράμμα. Μακάρι ο χαρακτήρας να δένει με το ταλέντο».

Και κατέληξε: «Ο Νταλάρας πρέπει να αναρωτηθεί μόνος του τι κάνει. Κάνει συναυλίες αλληλεγγύης για την κατάσταση στην οποία έχει έρθει ο κόσμος από το μνημόνιο που ψήφισε η γυναίκα του; Δε γίνεται να φτάσεις σε σημείο να σε φυλάνε τα ΜΑΤ απέξω και να τραγουδάς μέσα «έβγαλε βρώμα η ιστορία και ξοφλήσαμε»! Μην τα λες τα τραγούδια αυτά! Έρχονται τα τραγούδια του και τον τιμωρούν».