Μεγάλη απάτη με «βουλγαροποίηση» πολυτελών Ι.Χ.

Το ΣΔΟΕ ερευνά την κομπίνα με τις πινακίδες


ΕΛΛΑΔΑ
0:25
05/03/2012
Μεγάλη απάτη με «βουλγαροποίηση» πολυτελών Ι.Χ.
3
loading

Μεγάλη έρευνα του ΣΔΟΕ βρίσκεται σε εξέλιξη από τις αρχές του χρόνου στη Θεσσαλονίκη και άλλους νομούς για κατόχους Ι. Χ. που έχουν παραδώσει τις πινακίδες κυκλοφορίας αυτοκινήτων μεγάλου κυβισμού στην Ελλάδα αλλά έχουν «μετατρέψει» τα αυτoκίνητά τους σε βουλγαρικά, με πινακίδες κυκλοφορίας της γείτονος «γλιτώνοντας» έτσι τεκμήρια, υψηλά τέλη κυκλοφορίας και ασφάλιστρα.

Το φαινόμενο της κυκλοφορίας αυτοκινήτων με βουλγαρικές πινακίδες που πολλοί εμφανίζουν ως νόμιμο στην Ελλάδα -διαφημίζοντας το μάλιστα και με αναρτήσεις στο Διαδίκτυο- έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον των διωκτικών αρχών και σύμφωνα με πληροφορίες της «Καθημερινής» έχει ξεκινήσει μια πρώτη δειγματοληπτική έρευνα στη Διεύθυνση Συγκοινωνιών της Θεσσαλονίκης.

Στο μικροσκόπιο βρίσκονται τουλάχιστον 500 περιπτώσεις κατόχων Ι. Χ. πολυτελών αυτοκινήτων για τα οποία θα ακολουθήσουν «διασταυρώσεις» αν ταξινομήθηκαν στη γειτονική χώρα και κυκλοφορούν πάλι στην Ελλάδα με βουλγαρικές πινακίδες.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

3
σχόλια
 1. avatar bigakis

  Ας μου αποδείξει κάποιος ότι είναι νόμιμο και ηθικό να πληρώνεις 1000€ τέλη κυκλοφορίας, να πληρώνεις και άλλα 800€ "εισφορά αλληλεγγύης" και άλλα 1200€ ασφάλεια για ένα αυτοκίνητο, και μετά θα καταλάβω την παρανομία των όσων τα δηλώνουν στην Βουλγαρία.

  1. avatar Pave Low

   πες τα χρυσόστομε

 2. avatar Angus

  Βλέπω και Βουλγαρικά διαβατήρια μαζί μα της πινακίδες αν συνεχίσουν να "αρμέγουν" όποιον πιάσουν,ο θεός να βάλει το χέρι του με αυτούς που έχουν αναλάβει να μας "σώσουν"....

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει