Υλικά

  • 3 αβοκάντο, κομμένα στη μέση και χωρίς το κουκούτσι
  • 6 μεγάλα αβγά
  • Αλάτι και φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι, κατά βούληση
  • 2 κ. σ. ψιλοκομμένο φρέσκο σχοινόπρασο

Εκτέλεση

Βήμα 1
Προθερμάνετε το φούρνο στους 220 βαθμούς και στρώστε μια λαδόκολλα σε ένα ταψί.
Βήμα 2
Χρησιμοποιώντας ένα κουτάλι, βγάλτε περίπου δύο κουταλιές της σούπας από τη σάρκα του αβοκάντο, ή περισσότερες, ανάλογα με τις ανάγκες, δημιουργώντας μια μικρή κοιλότητα στο κέντρο κάθε αβοκάντο.
Βήμα 3
Σπάστε απαλά 1 αυγό και βάλτε το μέσα στην κοιλότητα, κρατώντας τον κρόκο άθικτο. Επαναλάβετε με τα υπόλοιπα αυγά, προσθέστε αλάτι και πιπέρι, ανάλογα με τη γεύση.
Βήμα 4
Τοποθετήστε τα στον φούρνο και ψήστε τα μέχρι να σταθεροποιηθούν τα ασπράδια αλλά να είναι ακόμα ρευστοί οι κρόκοι, περίπου 15- 18 λεπτά.
Βήμα 5
Γαρνίρετε με σχοινόπρασο και σερβίρετε.
TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.