Υλικά

  • 6 μπούτια κοτόπουλου χωρίς κόκαλα
  • 3/4 κ. γλ. αλάτι
  • 1/4 κ. γλ. πιπέρι
  • 1 κ. σ. λάδι
  • 1 φλ. τσαγιού χυμό μήλου χωρίς ζάχαρη
  • 1 κ. γλ. φρέσκο θυμάρι ή 1/4 κ. γλ. αποξηραμένο θυμάρι

Εκτέλεση

  1. Αλατοπιπερώστε το κοτόπουλο και ζεστάνετε το λάδι σε ένα τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά.
  2. Σοτάρετε το κοτόπουλο και από τις δύο πλευρές και αφαιρέστε από το τηγάνι.
  3. Προσθέστε το χυμό μήλου και το θυμάρι στο τηγάνι και αφήστε να πάρουν μια βράση ανακατεύοντας.
  4. Σιγομαγειρέψτε μέχρι το υγρό να μειωθεί στο μισό.
  5. Προσθέστε το κοτόπουλο στο τηγάνι και μαγειρέψτε, σκεπασμένο, σε μέτρια φωτιά μέχρι να ψηθεί καλά.