Υλικά

  • 6 μπούτια κοτόπουλου χωρίς κόκαλα
  • 3/4 κ. γλ. αλάτι
  • 1/4 κ. γλ. πιπέρι
  • 1 κ. σ. λάδι
  • 1 φλ. τσαγιού χυμό μήλου χωρίς ζάχαρη
  • 1 κ. γλ. φρέσκο θυμάρι ή 1/4 κ. γλ. αποξηραμένο θυμάρι

Εκτέλεση

Βήμα 1
Αλατοπιπερώστε το κοτόπουλο και ζεστάνετε το λάδι σε ένα τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά.
Βήμα 2
Σοτάρετε το κοτόπουλο και από τις δύο πλευρές και αφαιρέστε από το τηγάνι.
Βήμα 3
Προσθέστε το χυμό μήλου και το θυμάρι στο τηγάνι και αφήστε να πάρουν μια βράση ανακατεύοντας.
Βήμα 4
Σιγομαγειρέψτε μέχρι το υγρό να μειωθεί στο μισό.
Βήμα 5
Προσθέστε το κοτόπουλο στο τηγάνι και μαγειρέψτε, σκεπασμένο, σε μέτρια φωτιά μέχρι να ψηθεί καλά.
TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.