Υλικά

  • 1/2 κιλό μοσχαρίσιο κιμά μαγειρεμένο
  • 400 γρ. κόκκινα φασόλια σε κονσέρβα
  • 280 γρ. σάλτσα ντομάτας σε κύβους
  • 1 πιπεριά κόκκινη ψιλοκομμένη
  • 1 κ. γλ. κόκκινο πιπέρι
  • Αλάτι, πιπέρι
  • Προαιρετικά για γαρνιτούρα: τυρί, ξινή κρέμα, τσιπς τορτίγιας, κόλιανδρο, φρέσκο κρεμμυδάκι

Εκτέλεση

Βήμα 1
Ανακατέψτε το κρέας, τα φασόλια και τις ντομάτες σε μια μεγάλη κατσαρόλα.
Βήμα 2
Αφήστε να πάρει μια βράση σε μέτρια φωτιά, χαμηλώστε τη φωτιά και αφήστε να σιγοβράσει για περίπου 30 λεπτά.
Βήμα 3
Αλατοπιπερώστε κατά βούληση και απολαύστε με τις αγαπημένες σας γαρνιτούρες, όπως τυρί, ξινή κρέμα, κόλιανδρο ή τσιπς τορτίγιας.
TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.