Υλικά

  • 1 μπανάνα
  • 2 αβγά
  • 1/4 κ. γλ. κανέλα
  • Σιρόπι σφενδάμου ή μέλι για το σερβίρισμα

Εκτέλεση

Βήμα 1
Πολτοποιήστε τη μπανάνα σε ένα μπολ με ένα πιρούνι.
Βήμα 2
Προσθέστε τα αβγά και την κανέλα και ανακατέψτε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
Βήμα 3
Θερμάνετε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια φωτιά, προσθέστε μια κουταλιά από το μείγμα και μαγειρέψτε για 3- 4 λεπτά.
Βήμα 4
Σερβίρετε με σιρόπι σφενδάμου ή μέλι και απολαύστε.
TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.