Υλικά

  • 3 μεσαία κολοκυθάκια κομμένα σε ροδέλες
  • 2 κ. σ. ελαιόλαδο
  • 1 κ. γλ. αλάτι
  • 1 φλ. τσαγιού θρυμματισμένη φρυγανιά
  • 1/2 φλ. τσαγιού παρμεζάνα τριμμένη
  • 1 κ. γλ. σκόνη σκόρδου
  • 1 κ. γλ. ρίγανη

Εκτέλεση

Βήμα 1
Προθερμάνετε το φούρνο στους 230 βαθμούς.
Βήμα 2
Σε ένα μπολ ανακατέψτε τα κολοκυθάκια με το ελαιόλαδο και το αλάτι.
Βήμα 3
Σε ένα άλλο μπολ ανακατέψτε την παρμεζάνα με τη φρυγανιά, τη σκόνη σκόρδου και τη ρίγανη.
Βήμα 4
Βυθίστε τα κολοκυθάκια στο μείγμα της παρμεζάνας και από τις δύο πλευρές και τοποθετήστε σε λαδόκολλα σε ένα ταψί.
Βήμα 5
Γαρνίρετε με το μείγμα της παρμεζάνας που περίσσεψε και ψήστε στον προθερμασμένο φούρνο για 14- 16 λεπτά.
TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.