Υλικά

  • 8 αβγά
  • 1/2 φλ. τσαγιού μαγιονέζα
  • 1 κ. γλ. μουστάρδα
  • 1/4 φλ. τσαγιού ψιλοκομμένο φρέσκο κρεμμυδάκι
  • Αλάτι και πιπέρι
  • 1/4 κ. γλ. πάπρικα

Εκτέλεση

  1. Τοποθετήστε τα αβγά σε μια κατσαρόλα και καλύψτε με κρύο νερό.
  2. Αφήστε το νερό να βράσει και αφαιρέστε αμέσως από τη φωτιά.
  3. Καλύψτε την κατσαρόλα με το καπάκι και αφήστε τα αβγά μέσα στο ζεστό νερό για 10 έως 12 λεπτά.
  4. Αφαιρέστε από το ζεστό νερό, κρυώστε, ξεφλουδίστε και ψιλοκόψτε.
  5. Τοποθετήστε τα ψιλοκομμένα αβγά σε ένα μπολ και προσθέστε τη μαγιονέζα, τη μουστάρδα και το φρέσκο κρεμμυδάκι.
  6. Προσθέστε αλάτι, πιπέρι και την πάπρικα, ανακατέψτε και σερβίρετε στο αγαπημένο σας ψωμί ή κράκερ.