Υλικά

  • 1 φέτα ψωμί του τοστ
  • 1/2 κ.σ. βούτυρο
  • 1 αβγό
  • 3 κ.σ. τριμμένο τυρί
  • Αλάτι, για γεύση
  • Πιπέρι, για γεύση

Εκτέλεση

Βήμα 1
Πιέστε το ψωμί με ένα κουτάλι της σούπας για να δημιουργήσετε μία κοιλότητα.
Βήμα 2
Βουτυρώστε περιμετρικά το ψωμί, σπάστε το αβγό και τοποθετήστε το στην κοιλότητα.
Βήμα 3
Γαρνίρετε πάνω από το βούτυρο με το τριμμένο τυρί και ψήστε στους 200 βαθμούς για περίπου 10- 15 λεπτά.
TAGS