Υλικά

  • 2 φιλέτα από στήθος κοτόπουλο κομμένα σε κομμάτια
  • 1 κεσεδάκι στραγγιστό γιαούρτι
  • 1 κουτ. γλ γλυκιά πάπρικα
  • 1 κουτ. γλ κάρυ
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • 1 κίτρινη πιπεριά
  • 1 πορτοκαλί πιπεριά
  • 6 τοματίνια
  • ξύλινα καλαμάκια για σουβλάκι

Εκτέλεση

  1. Σε ένα βαθύ μπολ βάζετε τις μπουκίτσες από τα φιλέτα κοτόπουλο και προσθέτετε αλάτι και πιπέρι, το γιαούρτι και τα μπαχαρικά.
  2. Ανακατεύετε καλά, σκεπάζετε με μεμβράνη κι αφήνετε στο ψυγείο για τουλάχιστον μισή ώρα.
  3. Κόβετε σε χοντρά κομμάτια τις πιπεριές και περνάτε στα καλαμάκια εναλλάξ, πιπεριές-κοτόπουλο-τοματίνια.
  4. Ψήνετε είτε στο φούρνο, είτε σε αντικολλητικό τηγάνι – σχάρα στο μάτι της κουζίνας, γυρνώντας πλευρές, ανά τακτά χρονικά διαστήματα και μέχρι το κοτόπουλο κόβοντας το να μην είναι ροζ εσωτερικά.