Υλικά

  • 1 ½ κουτί μπισκότα με κομματάκια σοκολάτας
  • 1 κουτί γάλα εβαπορέ
  • 1 κουτί γάλα ζαχαρούχο
  • 1 φακελάκι κρέμα ζαχαροπλαστικής
  • ξύσμα από κουβερτούρα

Εκτέλεση

  1. Βάζετε όλα τα γάλατα και την κρέμα ζαχαροπλαστικής στο μίξερ και τα χτυπάτε καλά μέχρι να σφίξουν όλα μαζί και να πάρουν τη μορφή της σαντιγί.
  2. Προσθέτετε τα ξύσματα της κουβερτούρας, όσα θέλετε, και ανακατεύετε καλά ώστε να πάνε σε όλο το μείγμα.
  3. Σε ένα πλαστικό πυρέξ στρώνετε 20 μπισκότα στον πάτο και έπειτα ρίχνετε προσεχτικά τη κρέμα.
  4. Ισιώνετε την επιφάνεια με μια σπάτουλα και στρώνετε από πάνω άλλα 20 μπισκότα. Πασπαλίζετε με λίγο τριμμένο μπισκότο ή τριμμένη κουβερτούρα.
  5. Κλείνετε καλά το μπολ και το βάζετε στην κατάψυξη μέχρι να παγώσει.
  6. Πριν παγώσει τελείως το βγάζετε και το χαράζετε μέχρι κάτω στα χωρίσματα των μπισκότων.
  7. Όταν είναι έτοιμο, σερβίρετε σαν παγωτό σάντουιτς.