Υλικά

  • 1/2 στήθος κοτόπουλο κομμένο σε μπουκιές
  • 4 αβγά
  • 4 κ. σ. γάλα
  • 1 μεγάλο κρεμμύδι σε ψιλοκομμένες φέτες
  • πιπεριές πολύχρωμες
  • κασέρι
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • πάπρικα γλυκιά
  • ρίγανη
  • ελαιόλαδο

Εκτέλεση

  1. Αρχικά κόβετε όλα τα υλικά σε μικρά κομμάτια, εκτός από τα αβγά, το γάλα και το μισό τυρί και τα ρίχνετε στο τηγάνι να τσιγαριστούν μαζί με τις μπουκιές του κοτόπουλου.
  2. Τα σιγοβράζετε μέχρι να γίνει το κοτόπουλο χωρίς να στεγνώσει. Στο τέλος προσθέτετε το μισό από τη ποσότητα τυριού που επιθυμείτε να βάλετε στην ομελέτα.
  3. Στη συνέχεια, χτυπάτε τα αβγά μαζί με το γάλα και το υπόλοιπο τυρί και φτιάχνετε την ομελέτα.
  4. Κατεβάζετε από τη φωτιά και προσθέτετε μέσα το μείγμα με το κοτόπουλο, τη κλείνετε σαν μισοφέγγαρο και σερβίρετε.