Υλικά
- 500 γρ. πέννες ριγέ
 - 500 γρ. μεσαίες γαρίδες, καθαρισμένες και αποφλοιωμένες
 - 3 κ. σ. ελαιόλαδο
 - 100 γρ. ντομάτες, ψιλοκομμένες
 - ½ φλ. μοτσαρέλα, τριμμένη
 - 1 κ. σ. μπούκοβο
 - αλάτι, κατά βούληση
 - πιπέρι μαύρο, φρεσκοτριμμένο, κατά βούληση
 - ¼ φλ. παρμεζάνα, τριμμένη
 - 2 κ. σ. φρέσκο μαϊντανό, ψιλοκομμένο
 
Εκτέλεση
- Ζεσταίνουμε μια μεγάλη κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά και βάζουμε το βούτυρο.
 - Μόλις λιώσει το βούτυρο, προσθέτουμε το σκόρδο και το σοτάρουμε για 2 λεπτά.
 - Ρίχνουμε το αλεύρι και χτυπάμε με σύρμα συνεχώς για 1 λεπτό σε χαμηλή φωτιά, μέχρι να ροδίσει ελαφρά.
 - Σταδιακά προσθέτουμε το γάλα χτυπώντας με το σύρμα συνεχώς, ώστε να μη σβολιάσει.
 - Συνεχίζουμε να χτυπάμε, μέχρι το γάλα να αρχίσει να βράζει και η σάλτσα να πήξει.
 - Προσθέτουμε το κίτρινο ημίσκληρο τυρί, αλατοπιπερώνουμε και αφήνουμε το τυρί να λιώσει.
 - Μόλις πήξει η σάλτσα, την αποσύρουμε από τη φωτιά και την αφήνουμε στην άκρη.