Υλικά

  • 1 πακέτο φύλλο σφολιάτας βουτύρου
  • 2 πακέτα λουκάνικα Φρανκφούρτης
  • αντικολλητικό χαρτί

Εκτέλεση

  1. Ανοίγουμε το φύλλο σφολιάτας.
  2. Κόβουμε το κάθε λουκάνικο κατά μήκος, να γίνουν δύο.
  3. Τοποθετούμε δύο λουκάνικα σε σειρά.
  4. Τυλίγουμε μία φορά μέχρι μέχρι η σφολιάτα μας να κάνει μία πλήρη περιστροφή γύρο από το λουκάνικό.
  5. Κόβουμε την σφολιάτα με το λουκάνικο σε μικρά κομάτια των 3 περίπου εκατοστών.
  6. Στρώνουμε αντικολλητικό χαρτί σε ένα ταψί και τοποθετούμε τα λουκανοπιτάκια μας πάνω σε αυτό αφήνοντας μεταξύ τους απόσταση ενάμιση εκατοστό γιατί φουσκώνουν.
  7. Τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180° για 20 με 25 λεπτά.