Υλικά για 2 άτομα

  • 500 γρ. ταλιατέλες
  • 10 ντοματίνια τσέρι κομμένα στη μέση
  • 180 γρ. μοτσαρέλα τριμμένη
  • 1 κουτ. γλυκού βασιλικός
  • 150 γρ. βούτυρο
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • ελιές

Εκτέλεση

Βήμα 1
Βράζουμε τις ταλιατέλες σε μια κατσαρόλα, τις σουρώνουμε και κρατάμε ½ ποτήρι του κρασιού, από το νερό.
Βήμα 2
Σε ένα τηγάνι ρίχνουμε το βούτυρο σε μέτρια προς δυνατή θερμοκρασία και το αφήνουμε να θερμανθεί καλά.
Βήμα 3
Προσθέτουμε τα ντοματίνια, αλατοπίπερο και τον βασιλικό και μαγειρεύουμε μέχρι να μαραθούν ελαφρά.
Βήμα 4
Ρίχνουμε το νερό από τις ταλιατέλες και μαγειρεύουμε για 6-7 λεπτά ακόμα, σε μέτρια θερμοκρασία.
Βήμα 5
Ρίχνουμε τις ταλιατέλες πάλι στην κατσαρόλα που τις βράσαμε και μόλις τα ντοματίνια είναι έτοιμα τα ρίχνουμε από πάνω και ανακατεύουμε ελαφρά.
Βήμα 6
Σερβίρουμε με τριμμένη μοτσαρέλα και ελιές.
TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.