Υλικά

  • 700 γρ. σοκολάτα Belcolade Vietnam 73%
  • 350 γρ. κρέμα γάλακτος
  • 50 γρ. γλυκόζη
  • 100 γρ. βούτυρο
  • 20 γρ. βελόνες ελάτου

Εκτέλεση

  1. Σε ένα γουδί πολτοποιούμε τις βελόνες ελάτου, τις προσθέτουμε στην κρέμα γάλακτος και ξεκινάμε να βράζουμε.
  2. Όταν το μείγμα έρθει σε βρασμό σκεπάζουμε με μεμβράνη και το αφήνουμε για 1 ώρα.
  3. Στην συνέχεια σουρώνουμε το μείγμα, για να αφαιρέσουμε τις βελόνες.
  4. Προσθέτουμε την αρωματισμένη κρέμα γάλακτος στην σοκολάτα Belcolade και ανακατεύουμε με μια μαρίζ έως ότου έχουμε μια γυαλιστερή γκανάς. Αφήνουμε την γκανάς σκεπασμένη στο ψυγείο για 8 ώρες.
  5. Στην συνέχεια πλάθουμε μπαλάκια και τα πουδράρουμε σε κακάο.