Υλικά

  • 1 πακέτο φύλλο κρούστας για πίτες
  • 180 γραμμάρια τυρί ένταμ τριμμένο
  • 200 γραμμάρια φέτα χοντροκομμένη
  • 180 γραμμάρια γκούντα τριμμένο
  • 250 γραμμάρια κρέμα γάλακτος 15% λιπαρά
  • 200 γραμμάρια γάλα
  • 1 χούφτα ψιλοκομμένος άνηθος

Εκτέλεση

  1. Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180° C στις αντιστάσεις και τοποθετήστε τη σχάρα στη μέση του φούρνου. Στον πάγκο της κουζίνας ανοίγετε το φύλλο κρούστας και κόβετε σε πλατιές λωρίδες.
  2. Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύετε τα τυριά μαζί με το γάλα και τον άνηθο ψιλοκομμένο για τη γέμιση.
  3. Βουτυρώνετε το κάθε φύλλο, βάζετε αρκετή γέμιση στην αρχή του φύλλου και τυλίγετε κατά μήκος σε ρολό. Τέλος αλείψτε λίγο βούτυρο στα ρολά.
  4. Στη συνέχεια μεταφέρετε σε ένα ταψί με στρωμένη λαδόκολλα και ψήνετε στους 180 βαθμούς για περίπου 35 λεπτά μέχρι να ροδίσουν.