Συντάξεις: Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες καταβολής από τον e-ΕΦΚΑ

Οι κύριες και οι επικουρικές θα πληρωθούν την ίδια ημέρα


ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
17:09
17/07/2020
Συντάξεις: Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες καταβολής από τον e-ΕΦΚΑ
4
loading

Στο πλαίσιο της εφαρμογής του μέτρου της ταυτόχρονης καταβολής των κύριων και επικουρικών συντάξεων, το πρόγραμμα προπληρωμής τους αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο του Ηλεκτρονικού Εθνικού Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (e-ΕΦΚΑ) στη συνεδρίαση της 16ης Ιουλίου.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, οι ημερομηνίες για κύριες και επικουρικές συντάξεις είναι οι εξής:

 • Στις 22 Ιουλίου 2020, ημέρα Τετάρτη, θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μισθωτών, (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις τράπεζες και τον ΟΤΕ) που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1, 3, 5, 7, 9.
 • Στις 24 Ιουλίου 2020, ημέρα Παρασκευή, θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μισθωτών, (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις τράπεζες και τον ΟΤΕ) που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 0, 2, 4, 6, 8.
 • Στις 28 Ιουλίου 2020, ημέρα Τρίτη, θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μη μισθωτών, (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ).
 • Στις 30 Ιουλίου 2020, ημέρα Πέμπτη, θα καταβληθούν κύριες και επικουρικές συντάξεις του Δημοσίου, του τ. ΝΑΤ, τ. ΕΤΑΤ, τ. ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

4
σχόλια
 1. avatar ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΚΗΠΟΥΡΙΔΟΥ

  Πότε θα πάρω την σύνταξη χηρείας ο σύζυγος μου έφυγε από την ζωή τον Σεπτέμβριο του 2019 τα χαρτιά μου στο λογιστήριο του Κράτους εστάλησαν και πρωτοκοληθησαν τον Οκτώβριο του ίδιου έτους, μέχρι πότε θα περιμενω;

  1. avatar Γεωργια Σιδερατου

   εγω το 20160 την πηρα σε δυο μηνες εσενα γιατι αργισε τοσο

 2. avatar διορθωνονται οι

  συριζοτσακαλοι.......

  1. avatar Αθανασία Σταματάκη

   Θέλω να μάθω την πορεία της συντάξεις μου κατάθεσα τα χαρτιά μου τον Μάιο μια απλή συντάξει γήρατος και προσπαθώ να τηλεφωνήσω στο Εφκα νέας Ιωνιας και κανείς δεν απαντά το τηλέφωνο λόγο COVID-19 δεν θέλω να πάω στην ουρά σας παρακαλώ υπάρχει τρόπος άλλος επικοινονιας ? Για να μάθω την πορεία ?

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει