Σε πτώχευση οδηγείται η Astral Holidays μετά την Thomas Cook

Τι θα γίνει με τους πελάτες της μεγάλης τουριστικής επιχείρησης στην Βουλγαρία


ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΔΙΕΘΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
11:45
10/10/2019
Σε πτώχευση οδηγείται η Astral Holidays μετά την Thomas Cook
2
loading

Η Astral Holidays, μια από τις μεγαλύτερες τουριστικές επιχειρήσεις στη Βουλγαρία, ανακοίνωσε ότι ξεκινά διαδικασίες πτώχευσης, εξέλιξη στην οποία -όπως ανακοίνωσε - οδηγήθηκε έπειτα από την κατάρρευση του τουριστικού ομίλου Thomas Cook.

«Με μεγάλη λύπη και απογοήτευση, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι πρέπει να σταματήσουμε τις εργασίες και να ξεκινήσουμε τις διαδικασίες πτώχευσης της Astral Holidays International AD μετά από σχεδόν 24 χρόνια παρουσίας στην τουριστική αγορά και παρά τις απίστευτες προσπάθειες της διοίκησης και των εργαζομένων» αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση της εταιρείας.

«Η απόφαση αυτή ελήφθη έπειτα από πολλές συζητήσεις και προσπάθειες να εξασφαλιστεί χρηματοδότηση για την εταιρεία. Οι λόγοι που οδήγησαν εδώ είναι πολύπλοκοι. Επιδιώκαμε πάντα να επιτύχουμε την υψηλότερη ποιότητα των υπηρεσιών μας και να προσφέρουμε άνεση στους πελάτες μας, καθώς και αξέχαστες εμπειρίες».

Η εταιρεία διευκρίνισε επίσης ότι τα χρήματα για τα ταξίδια όλων των πελατών που επέλεξαν δικά της τουριστικά πακέτα καταβάλλονται πλήρως, οπότε δεν υπάρχει κίνδυνος για προβλήματα στις πτήσεις ή άρνηση διαμονής σε ξενοδοχεία ή άλλες τουριστικές υπηρεσίες.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar Social Distortion.

    Καλά ηλίθιοι είναι όλοι αυτοί? Γιατί δεν κάνουν μια αύξηση μισθών να έρθει η ανάπτυξη, οπως λεει ο φωστήρας ο Τσίπρας και το γιουσουφακι η Εφη, και κάθονται και πτωχευουν?

    1. avatar Έλα…

      Μα την έκαναν την αύξηση ... στους "τσεό"...και λοιπούς golden-"πτωχευμένους" , σχεδόν πάντα γίνεται αυτό λίγο πριν από την επίσημη πτώχευση ! Στο ταμείο ανεργίας θα τα βρίσκουμε πλέον τα πτωχευμένα "αφεντικά"....να φανταστείς ότι θα ψηφίσουν ΚΚΕ την επόμενη φορά...

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει