Ρέγκλινγκ: Θα υπάρξουν επιμηκύνσεις των ωριμάνσεων των δανείων

«Η συμφωνία λαμβάνει υπόψη τα συμφέροντα των πιστωτών αλλά και την πρόσβαση στις αγορές»


ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
3:15
22/06/2018
Ρέγκλινγκ: Θα υπάρξουν επιμηκύνσεις των ωριμάνσεων των δανείων
3
loading

Για μία ιστορική στιγμή για την Ελλάδα και την ευρωζώνη έκανε λόγο και ο επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας! Ο Κλάους Ρέγκλινγκ υπενθύμισε ότι κατά το παρελθόν η ευρωζώνη έζησε κρίσιμες στιγμές και χαιρέτισε την αλληλεγγύη των χωρών της ευρωζώνης προς την Ελλάδα. Σε ό,τι αφορά την ελάφρυνση του χρέους ο Ρέγκλινγκ ανέφερε ότι θα υπάρξουν επιμηκύνσεις των ωριμάνσεων των δανείων.

«Θεωρώ ότι η συμφωνία έχει τεθεί στις σωστές βάσεις δεδομένου του τεράστιου ποσού που έχει δανειστεί η Ελλάδα. Ο ΕΜΣ θα συνεργαστεί με την Κομισιόν στο πλαισιο αυτής της ενισχυμένης εποπτείας. Η συμφωνία λαμβάνει υπόψη τα συμφέροντα των πιστωτών αλλά και την πρόσβαση στις αγορές. Η αλληλεγγύη της ΕΕ για την Ελλάδα ήταν με αντάλλαγμα αυτές τις φοβερές και τρομερές μεταρρυθμίσεις που δεν είχαμε ξαναδεί σε τέτοια έκταση. Είναι Πράγματι μία ιστορική στιγμή. Σε 8 χρόνια ζήσαμε δραματικές στιγμές» ανέφερε, μεταξύ άλλων.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

3
σχόλια
  1. avatar ´Ιο

    Στον δεύτερο Παγκόσμιο μας κατάστρεψαν τωρα θελουν να μας τελειώσουν γιατι ; Γιατι είμαστε η Ιστορία και ο πολιτισμός της Ευρώπης , αυτοι Οι Ναζί .

  2. avatar Ευπατριδης

    Ες αύριον τα σπουδαία....

  3. avatar Και φυσικά

    δεν λαμβανει υπόψη της τους Ελληνες. Ελληνες και Ελλάδα ειναι ένα.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει