Ποιοι ηθοποιοί πεθαίνουν πιο συχνά

Ταινίες δίχως... happy end


ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ
18:30
31/03/2015
Ποιοι ηθοποιοί πεθαίνουν πιο συχνά
2
loading

Όλοι έχουμε θελήσει να σκοτωθεί ένας ηθοποιός ενώ παρακολουθούμε μία ταινία, όμως είναι μερικοί που πεθαίνουν πολύ συχνότερα από άλλους.

Το Business Insider του Bloomberg ανέλυσε τους ρόλους πολλών ηθοποιών σε ταινίες και το πόσες φορές έχουν πεθάνει στις ταινίες τους.

Οι δημοσιογράφοι συνέκριναν στατιστικά στοιχεία με τον αριθμό των ταινιών των ηθοποιών και σε πόσες περιπτώσεις έχουν σκοτωθεί. Το ποσοστό αυτών που έχουν πεθάνει συχνότερα κυμαίνεται από το 15% έως το 30% των ταινιών, στις οποίες έχουν παίξει.

Όπως φαίνεται το τρόπαιο της μετά θάνατον ζωής παίρνει ο μπόξερ Μίκι Ρουρκ, ο οποίος είναι ο ηθοποιός ο οποίος έχει σκοτωθεί στο 29,7% των ταινιών, στις οποίες έχει παίξει κατά τα τελευταία 30 ολόκληρα χρόνια.

Ο σκωτσέζος ηθοποιός, Τόμι Φλάναγκαν του «Μονομάχου» καταλαμβάνει τη δεύτερη θέση. Οι σκηνοθέτες τον έχουν δολοφονήσει στο 26,1% των ταινιών που έχει παίξει.

Την τέταρτη θέση καταλαμβάνει ένας μεγάλος αστέρας του Χόλιγουντ, ο Λεονάρντο ντι Κάπριο, με τις πιθανότητές του να μείνει ζωντανός να μην ξεπερνούν τη μία στις τέσσερις. Ο χολιγουντιανός σταρ έχει παίξει συνολικά σε 36 ταινίες και έχει βγει ζωντανός μόνο στις 27 εξ αυτών.

Όλως περιέργως, στη λίστα με τους πρώτους 20 ηθοποιούς που έχουν πεθάνει πιο συχνά υπάρχει μόνο μία γυναίκα, η Έβα Γκριν, η ηθοποιός που έπαιζε τη Βέσπερ Λιντ στην ταινία του Τζέιμς Μποντ, «Casino Royale». Έχει δολοφονηθεί στις 3 από τις 15 ταινίες που έχει παίξει.

Δεύτερη γυναίκα στη λίστα είναι η Σαρλίζ Θερόν, που έχει πεθάνει σε 25 ταινίες, όμως έχει πολύ μεγαλύτερη καριέρα από την Έβα Γκριν, καθώς έχει παίξει σε 165 ταινίες συνολικά.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar seaman

    Και ο Σων Μπήν (Μπόρομιρ στον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών) που δεν έχει επιζήσει σε ταινία, ποια θέση έχει;

  2. avatar nikolaos

    η foto πάντως είναι από τον τιτανικό ,ο τζακ τζααααακ ,φοβερή σκηνοθεσία .

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει