Πιάτα που μυρίζουν Ελλάδα, μεζέδες που απευθύνονται σε μερακλήδες και ατμόσφαιρα οικεία που σας κάνει να τους δώσετε τον χαρακτηρισμό στέκια. Τα μεζεδοπωλεία που ακολουθούν θα συμπεριληφθούν σίγουρα στα αγαπημένα σας λόγω των παραπάνω.

Σε αυτά προσθέστε τις οικονομικές τιμές και το παρεΐστικο περιβάλλον και να είστε σίγουροι ότι δεν θα τα επισκεφτείτε μόνο μία φορά.

Βόλτα

Καθαρές γεύσεις συνδυασμένες υπέροχα και ισορροπημένες με τον ιδανικότερο τρόπο. Η Βόλτα είναι ένα από τα πιο τίμια μεζεδοπωλεία στα Πετράλωνα, με value for money φιλοσοφία που αξίζει κανείς να ανακαλύψει.

Πιάτα με επιλεγμένες πρώτες ύλες από διάφορα σημεία της Ελλάδας γίνονται καθημερινά ανάρπαστα. Συκώτι με μήλο, καβουρμάς με πουρέ φασολάδας. Στα συν η πρόσχαρη και ευγενική εξυπηρέτηση, από τα σημεία αναφοράς του.

Ρακί Μεζέ

Το Ρακί Μεζέ, ένα από τα πλέον αγαπημένα μεζεδοπωλεία στην Καλλιθέα, διατηρεί αναλλοίωτη την ποιότητα των πρώτων υλών, σερβίροντας ολόφρεσκα ψάρια και θαλασσινά που χαρακτηρίζουν όλα τα εστιατόρια του Ομίλου Καστελόριζο. Στη συνείδηση του κοινού έχει καθιερωθεί τόσο για τους γευστικούς μεζέδες του, όσο και για το Μενού της Παρέας, απ’ όπου παραγγέλνετε απεριόριστα όποια γευστική πρότασή του επιθυμείτε.

Τα πιάτα είναι βασισμένα στην παραδοσιακή ελληνική κουζίνα και άφθονη ρακή, που μαζί με την ελληνική μουσική, δημιουργούν τον ιδανικό συνδυασμό για άκρως παρεΐστικες στιγμές με βασικούς άξονες τη γεύση και το κέφι.

Σκούφιας

Πολύ οικονομικοί μερακλίδικοι μεζέδες, μεγάλη γκάμα γευστικών επιλογών και καλό κρασί και ρακή στον πεζόδρομο της Εμπεδοκλέους στο Παγκράτι, λίγα βήματα από την Πλατεία Βαρνάβα. Ο Σκούφιας, εκτός των άλλων ξεχωρίζει για το χαλαρό και παρεΐστικο περιβάλλον και την φιλική ατμόσφαιρα, και φυσικά για τις οικονομικές τιμές του.

Λεμονόκηπος

Σε ένα αρχοντικό της δεκαετίας του ’30 σας υποδέχεται ο Λεμονόκηπος (Αγίας Τριάδας 11), το πιο φημισμένο και καθιερωμένο γευστικό στέκι στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ένας υπέροχος χώρος με μια ελαφρά country style αισθητική και μια σπιτίσια ζεστασιά που κερδίζει αμέσως τις εντυπώσεις γίνεται το «σκηνικό» για μια αξέχαστη γαστρονομική εμπειρία.

Μεζεδάκια όλων των ειδών, δροσιστικά ορεκτικά, φρέσκες σαλάτες και κυρίως με βάση τους το κρέας γίνονται ανάρπαστα. Το καλοκαίρι στρώνει τραπέζια στον πανέμορφο… λεμονόκηπό του!

Φάνη Μεζέ

Σε μια παλιά μονοκατοικία στο Χολαργό (Ασπασίας 91Γ), σερβίρει παραδοσιακούς μεζέδες, με κάποιους από αυτούς να φέρουν και πινελιές από τη σύγχρονη κουζίνα. Με παρεΐστικο περιβάλλον, το μεζεδοπωλείο Φάνη Μεζέ σερβίρει φρεσκοκομμένα στο χέρι τραγανά, τηγανητά κολοκυθάκια, σαγανάκι με φέτα και ντομάτα, λουκάνικο με μανιτάρι, χοιρινή τηγανιά, λαχταριστά κεφτεδάκια κ.α. Η σχέση ποιότητας- τιμής στα βασικά χαρακτηριστικά του.