Ο Σταμάτης Σπανουδάκης, συνεχίζει τις καλοκαιρινές συναυλίες του στην Ελληνική επικράτεια. Την πρώτη μέρα του Σεπτέμβρη, θα εμφανιστεί στο Θέατρο Γής της Θεσσαλονίκης.

Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να ακούσει κομμάτια από τον τελευταίο δίσκο του καλλιτέχνη με τίτλο «Θέλω να ‘μαι πάντα μαζί σου» καθώς και μερικά ακυκλοφόρητα από το δίσκο που τώρα ετοιμάζει.

Στο πλευρό του μουσικοσυνθέτη, θα βρίσκονται η Ιροντίνα, τραγουδίστρια στις «Νύφες», ο Αλέξανδρο Παπαδιαμάντη ο οποίος θα ηγείται της 12μελούς ορχήστρας εγχόρδων, ο Τσίκος στα τύμπανα και ο Στέφανος Λαρεντζάκης στα κρουστά. Ακόμη, ο Νίκος Χατζόπουλος στο κοντραμπάσσο και ο Δημήτρης Γιαννακάκης θα συνοδεύσουν τον Σταμάτη Σπανουδάκη, με τον ίδιο να αναλαμβάνει τις κιθάρες του.

Εισιτήρια της συναυλίας προπωλούνται στα καταστήματα Public, στο εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos, το ticketservices.gr καθώς και στο 210-7234567. Η τιμή τους είναι 20 ευρώ το κανονικό και 15 ευρώ το φοιτητικό, ενώ με κάθε εισιτήριο οι θεατές θα αποκτήσουν τον τελευταίο δίσκο του Σταμάτη Σπανουδάκη «Θέλω να ‘μαι πάντα μαζί σου».